Menu


Prenosný Ohrievač Pre Camping Outdoor Camping Ohrievače Antikoróznych Tepelne-Odolné Prenosné Tábor Ohrievač Potreby Na Kempovanie Príslušenstvo

€13.51 €19.30

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d59349
Značky

Odrážky:

1.Robustný a Spoľahlivý: S robustnosť z kvalitnej nerezovej ocele a PP materiálov, naše prenosné camping ohrievača je postavená tak, aby odolala aj najtvrdší vonkajšie prvky.Jeho odolná, povrch konštrukcia zabezpečuje, že bude aj naďalej poskytovať spoľahlivé a s dlhou životnosťou teplo pre všetky vaše potreby na kempovanie výlety.

2.Viacnásobné Použitie: Vezmite tento prenosný camping ohrievač na všetky outdoorové aktivity, letnú turistiku a horolezectvo a pobyt teplé a útulné v každom počasí stave.Široko používaný pre kempovanie, vnútorné/vonkajšie použitie.Uprednostňovať správne vetranie a bezpečnosti.

3.Rýchla inštalácia: Skúsenosti bezproblémové kemp s našimi prenosný ohrievač je rýchla a jednoduchá inštalácia.Žiadne špeciálne zručnosti alebo nástroje, ktoré sú potrebné, jednoducho postupujte podľa pokynov, zapojte ju a vychutnať teplo.Jednoduchá montáž pre vaše maximálne pohodlie.

4.Bez námahy Tepla Ovládanie: easy-to-použitie tlačidla napájania a tlačidla osvetlenie tejto prenosné camping ohrievač poskytujú užívateľsky príjemný zážitok pre nastavenie tepla úrovne a udržať si pohodlné počas vonkajší dobrodružstvo.

5.Jednoduché Prenášanie: Nosiť jednoducho tento šikovný camping ohrievač pre rýchle teplo na všetky vaše vonkajšie uniká.Ideálny pre každodenné použitie, turistika, táborenie, rybolov, jeho prenosný dizajn uľahčuje prenášanie a nastaviť pre okamžité pohodlie.

Hľadáte ideálne prenosné camping ohrievač pre vašu ďalšiu výlet turistika alebo cestovné použitie?Pozrite sa žiadny ďalší ako náš produkt.Vyrobené s najvyššou materiálov, náš ohrievača je neuveriteľne jednoduchá inštalácia a spustenie ohrieva rýchlo.Nedovoľte, aby chladné počasie zničiť vaše potreby na kempovanie výlet - priniesť naše prenosné camping ohrievač na jazdu.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Prenosné Camping Ohrievača

Produkt Materiál: Nerezová oceľ + PP

Hmotnosť výrobku: 214g (cca.)

Spotreba vzduchu: -40g-60 g/H (pribl.)

Balenie Zoznam:

1 * Prenosné Camping Ohrievač (vzduchu nádrž nie je súčasťou balenia)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Jednorazové No
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Druh Plynový Sporák
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby