Menu


DIY Kvetinové Záhrade Budovy Hračky, Rastie Kvet Bloky Playset pre Deti Predškolského Vzdelávania Nastaviť na Veku 3-7 Rokov Chlapci Dievčatá

€3.16 €23.34

Doprava zadarmo
Hodnotené5Z 5
Info
  • sku: d60075
Značky
záhrada budovy hračky

Popis Produktu

🌸【Rásť pre Deti & Vzdelávacie Set] vyzýva: Deti môžu premiešajte a zápas kusy vytvoriť rôzne kvety v bude.Pomôcť deti v predškolskom veku učí farby a časti rastliny zábavným a kreatívnym spôsobom.

🌸【Bezpečné pre Deti & Žiadny zápach netoxický Materiál] vyzýva: Žiadny Zápach,žiadny ostrý uhol a non-jedovaté,tento kvet záhrada budovy hračky sú bezpečné pre naše deti.Hladký povrch a bez otrepov, náš predstierať, záhradníctvo set je vyrobený s Najlepšími BPA-Free a EKOLOGICKÉ materiály.

🌸【Zábava pre Deti & Stavať Nové Záhrady] vyzýva: všetky Diely sú vymeniteľné, čo umožňuje nekonečné kombinácie a vzory.Môžete si vytvoriť záhradu, hobby črepníkových rastlín s kvetináčov, vyzdobiť svoj vlastný priestor a vytvoriť nespočetné množstvo kvetinové aranžmány voľne.

🌸【Jednoduché pre Deti a Ľahké Kombinovať a Umývanie] vyzýva: rôzne kvety, časti, súčasti a zásady zahrnuté, Jednoduchá montáž alebo unassemble pre malých záhradkárov.Tento vybudovať kytice plavidlá súpravy umožňujú malé deti stavať, zápas a triediť.

🌸【Skvelé Darčeky pre Deti] vyzýva: Perfektné dvore, Vnútorné a vonkajšie hračky alebo darčeky na narodeniny/Deň Detí/Party/Vianoce/Chanukkah/veľká noc/ späť do školy.

Technické Detaily

Veľkosti Bloku Micro stavebným、Veľký stavebný kameň(>1 cm)
CE Certifikát
Odporúčame Veku 18+, 14+y
Pohlavie Unisex
Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

2 Recenzie Pre tento produkt

  1. Hodnotené5Z 5

    Anonymný 2023-11-16

    Produkt je ako obrázok.

  2. Hodnotené5Z 5

    Anonymný 2023-08-22

    Veľmi Dobré!

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby