Menu


Pena Farby, Štetce, Obsahuje 100 Hubky, Štetce, 50 X 1 Palec Kefy A 50 X 2 " Kefy, Umelecké Potreby Na Maľovanie

€18.63 €26.63

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d62336
Značky

Aj Povrch s Ťahmi: Naše remeslo farby, štetce pomôcť umelcov vykonať hladký povrch a zároveň eliminovať otravné kefa známky.Hustý a super absorbujúcej vám ponúka presné pokrytie laku, škvrny, a na vodnej báze pigmentov, ako vodové farby a akrylátov.

Farba s Presnosťou: Z plátna, do kuchyne, skrine, vezmite si nápady na novú úroveň.Tieto flexibilné lak tampóny sú určené pre všetko, čo od maľby projektov pre použitie olejové farby, latexové, a smalt.Uvoľnil svoje vnútorné umelec a dosiahnuť svoje kreatívne vízie.

Ľahko sa Čistí pre trvalé Použitie: S trvanlivé drevené rukoväte, tieto penové kefy pre farbenie môže byť použitý znovu a znovu.Po každom použití, vyprať, mimo mydlom a vodou.Tieto ľahké kefy, aby maľovanie projekty hračkou, takže sa môžete priniesť svoje nápady.

Navrhnuté a Vytvorené Umelcami: sme vášnivý vytváranie produktov, ktoré inšpirujú.Pre nás, umenie je vyjadrením ľudskej skúsenosti.To je dôvod, prečo máme pracovať, aby naše umelecké potreby prístupné pre všetkých ľudí.

Farba: čierna

Materiál: hubky

Obsah Balenia:

50 x 1 Palec Kefy

50 x 2 " Kefy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby