Menu


Kajak Kotvy Pádlo Doska Kotvy Súpravou Prenosných Kajak Kotevný Držiak pre Rybolov, Kanoe, Kajaky Jet Ski Pádlo Doska Malé Člny

€15.04 €27.85

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d63051
Značky

[POHODLIE]- anchor záhyby do veľkosti a do plne čalúnená úložný vak, ktorý sa zabránilo poškriabaniu na vaše rady, kajak, alebo Jet Ski.

[URČENÉ PRE VONKU]- Kajak máme vás vzťahuje.Kotva je jednoduchý na používanie, skladovanie, priateľské, a Ideálne pre prostredia akéhokoľvek druhu.Či už je to , vyziabnuté, zablatené, alebo rock naše anchor sa bude držať.

[ĽAHKO ovládateľný]-kotva je skladacia a jeho kompaktná veľkosť umožňuje ľahko skladovať a ľahko sa prenáša.So štyrmi rukoväte, Ideálny pre koraly, , burinu, alebo dna.

AKO [POUŽIŤ]- boria kotvy golier smerom nahor, otvoreného vyklápacieho krytu 4 flukes, posuňte golier späť nadol a do polohy lock.Použite toľko kotviace lano, ako je to možné vytvoriť lepšie horizontálne presuňte na spodnej ploche rybníkov, riek, jazier, alebo oceánov.

farba: modrá + žltá + čierna

Materiál: kov+nylon+polypropylén

Obsah Balenia:

1 x kotvy

1 x lano

1 x skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Svetlo a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby