Menu


Svetelný Záložku Slnko, Mesiac A Hviezdy Zliatiny Záložky Svietiť V Tme Jedinečné Čítanie Page Marker Darček Pre Ženy, Mužov Kniha Milenci

€0.87 €1.75

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d68057
Značky

Popis:

Slnko, Mesiac a Hviezdy Svetelný Záložku je vyrobená z vysoko kvalitných kovových materiálov, spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania a unikátna živica povlak, predstavovať vycibrený vzhľad a veľkú odolnosť, ideálne pre strany, dodávky a domáce dekorácie.

Špecifikácia:

Názov: Slnko, Mesiac a Hviezdy Svetelný Záložku

Materiál: Zliatiny

Veľkosť: 12.3*2.2 cm/4.84*0.87 palcový(cca.)

Hmotnosť: 13g

Balenie Zoznam:

1* Slnko, Mesiac a Hviezdy Svetelný Záložku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Klasická Kozmického Prvkov ] Svetelný Záložku prijíma rustikálny a kozmické tému, navrhnutý s slnko, mesiac a hviezdy vzorov, predstavovať vynikajúci a jedinečný vzhľad.

2. [ Superior Materiálov ] Tuhé, fadeless, bohatý na detaily, a nie je ľahké zlomiť, Svietiť v Tme Záložku je vyrobená z vysoko kvalitných kovových materiálov, spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania jasné vzory.

3. [ Žiariace Dizajn ] Žiariace v tme po absorbovať dostatok svetla, Kovové Záložky pre Ženy prijímajú svetelný dizajn, ľahké nájsť ho môžete na noc.

4. [ Atraktívne Záložku Dekorácie ] nádherné a elegantné umelecké dielo pre vás, Kovové Svetelný Záložky sú spracované s živice vrstva krytiny, ktoré môžu svietiť, ideálny pre vašu pracovnú plochu na umiestnenie, výzdoba stola, záložky a zbierok.

5. [ Ideálne Darčeky pre Priateľov ] perfektný darček pre vašich priateľov, susedov, rodiny, Kovové Záložku Svietiť v Tme je ideálnou voľbou pre party láskavosti a dekorácie, populárna kniha milenci, bookworms, a iní, ktorí si radi prečítali.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Dizajn karikatúra
Materiál Zliatiny
Druh záložku

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby