Menu


Fľaša na vodu S Meraní Inšpiratívne Čas Označené Nepresakuje Voda, Fľaša Gradient 2000ml Drinkware Pribrala Športová Fľaša

€11.32 €28.31

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d70584
Značky

Pobyt hydratovaný a doplniť správne množstvo vody s našimi Fľaša na Vodu Čas Značku!Jeho výhodná čas značky pripomenie piť.Jeho potravín-stupeň PETG a PP materiál zaručuje vašu bezpečnosť počas jeho fľaša úst a unscrewable veko vám možnosť piť priamo.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Fľaša Na Vodu Motivačný

Produkt Materiál: PETG + PP + silikónové

Veľkosť produktu: O 30x11cm/11.81x4.33in

Balenie Zoznam:

1 x Fľaša Vody Motivačný

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné Defender: Táto kanvica je vyrobený z pribrala nosenie-odolný materiál.Dokonca aj vtedy, ak teplota vody je pod 50C, nebude to ľahko deformovaný a môže byť použitý na dlhú dobu.Okrem toho má tiež anti-jeseň dizajn, ktorý môže účinne chrániť kanvica pred poškodením.

2.Príjem vody Tracker: Tento motivačný fľaša na vodu funkcie 2000ml kapacity a šikovný pitnej harmonogramu na fľašu telo sledovať váš pitný pokrok.Zábava pripomienka tiež vám pomôže zostať na vrchole svojej príjem vody, zabezpečenie ste vždy doplnenie na čas.

3.Nepriepustných a Prenosné: S silikónové plug and lock design, si môžete vychutnať nápoj bez obáv úniku vody; ľahko nosiť fľašu úst je vhodné, aby sa kdekoľvek.

4.Efektívny Hydratačný: Naše fľaša na vodu motivačný zvyšuje hydratáciu s jeho odnímateľný slamy dizajn poskytuje 2 spôsoby, ako uhasiť smäd.Ľahko sip alebo dúškom o bezzávitová veko.Pobyt hydratovaný a nechajte celý deň s týmto inovatívne a praktické fľašu s vodou.

5.Vynikajúce Pohodlie: Skúsenosti najlepšie pohodlie a pritom zostať hydratované s týmto motivačný fľaša na vodu vyrobené z potravín-stupeň PETG a PP materiálu.Žiadna špecifická vôňa, hygienické a bezpečné pre vaše pravidelné používanie.Zostaňte motivovaní zostať zdravý!

Technické Detaily

Kapacita 301ml-400 ml
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby