Menu


Plný Zábal v Zime Univerzálne Elektrické Nohy Kúrenie Pad USB Nabíjanie Umývateľný Domácnosti Nohy Teplejšie Ohrievač Mäkké Noha Otepľovanie Mat

€15.64 €26.06

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d70744
Značky

Pobyt útulné a pohodlné s našimi nabíjateľná nohy ohrievačov!Užite si teplo bez problémov pripojením, zabezpečiť bezpečné a jednoduché použitie.Ideálny pre prácu, štúdium, a relaxačné, vyjadriť svoju lásku a starostlivosť o každý toasty krok.Mäkké a pohodlné, tieto nohy ohrievačov sú musia mať pre chladné dni.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Nabíjateľná Nohy Ohrievačov

Produkt textílie: králik kožušiny

Produkt náplň: PP bavlna

Veľkosť produktu: dĺžka 30ךírka 23 x výška 23 cm/11.8" x 9" x 9" (tam je chyba, 1-3 cm z dôvodu hand-to-hand merania)

Balenie zoznam:

Nabíjateľná Nohy Ohrievačov*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Security Intelligence: Naše USB Nohy Teplejšie funkcie security intelligence, ktoré zabraňujú prehriatiu a tlak na bezpečné používanie.Užite si príjemnú prsty bez akejkoľvek obavy z prehriatia.

2.Útulný Izolácia: Tento USB nohy teplejšie je vyrobená double-layer pribrala tkaniny, ktorá poskytuje teplé a pohodlné teplo pre vaše nohy.Textílie sú tiež mäkké a pohodlné na dotyk, takže je útulný príslušenstvo pre váš domov alebo práca.

3.Pohodlné Použitie: Užite si teplo efektívne vykurovanie s týmto USB nohy teplejšie.S 45 stupňov konštantnej teplote, pobyt v útulnom pri práci, štúdium alebo relaxáciu.Pohodlne pripojiť k notebooky, power bánk alebo žiadne zariadenie USB, takže je ideálny vonku nohy-otepľovanie riešenie.

4.Rozsah použitia: Pozdvihnutie vášho relaxu a komfortu s týmto univerzálne nohy teplejšie.S jej adaptability na viaceré nastavenia, ako napríklad domov spálne, prác a študovne, to vám umožní zažiť ideálne pohodlie pri práci, štúdiu, alebo na odpočinok.Zostať teplé a útulné celý rok.

5.Darček pre Vašich Blízkych: Dať výborný darček teplo do vašich blízkych s týmto USB nohy teplejšie.Dajte im pocit, vašu lásku a starostlivosť počas zimnej sezóny.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby