Menu


Kovové Nity Pásy Pre Mužov, Metal, Punk Rock Nit Pásy Kovboj Motocykel Džínsy Ťažkých Kovov Nit Pásy Pre Džínsy Hip Hop

€4.71 €6.73

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d75322
Značky

Hľadáte štýlový doplnok na dokončenie punk rock vzhľad?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše husto nit pás pre mužov!Vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože, tento pás ponúka jedinečné zliatiny pin pracka, že sa pridá k jeho trojrozmerné štruktúry a celkovej edgy atmosféra.V 130 cm na dĺžku, je to ideálna veľkosť pre väčšinu pás veľkosti.

Tlačidlo štýl: pin pracka

Pás materiál: PU

Produkt farba: kamufláž

Šírka pásu: 3.8 cm

materiál: zliatiny

Pás dĺžka: 130 cm

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam:

Kovové Nity Pásy pre Mužov x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché nastavenie: S pin pracky dizajn vyrobené z odolného zliatiny, naše kovové nity pásu je ideálny pre každú príležitosť.Je to jednoduché nastavenie a vhodné pre rôzne pás veľkosti, zabezpečiť pohodlné nosenie celý deň.

2.Dlhotrvajúci Štýl: Remeselnícky s PU kože, naše kovové nity, pás sa môže pochváliť odolné, oteruvzdorné stavať, ktorý udržuje svoj tvar.Mäkké, pohodlné pocit, dopĺňa elegantný lesk a jemnú textúru pre sofistikovaný vzhľad, ktorý trvá.

3.Prezentácie Vašich Štýl: popustite Uzdu svojej osobnosti s našou Kovové Nity Pásy pre Mužov, ktoré ponúka brilantné farby, vhodný pre punk rock štýl, a zápas akékoľvek oblečenie.Tieto pásy zobrazenie charizma a sú ideálne pre každú príležitosť.

4.Oko-lov Nit Pásu: Tento pás je vyložená s viacerými kovové nity, že aby ste sa vystúpiť z davu.Nit dekorácie tiež zvyšuje troch-dimenzionální zmysel a štruktúry pásu, čo je viac štýlové a jedinečné.

5.Široko Používané: Remeselnícky s high-kvalitné kovové nity, tento odolný pásu je ideálny pre mužov aj ženy.Jeho dĺžka 130 cm môžu byť prispôsobené pre vaše vlastné použitie.Štýlový 3.8 cm šírka je univerzálny doplnok pre všetky zariadenia, formálne alebo neformálne.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby