Menu


Čínsky Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor Ratan Ventilátor S Ručne Tkané Palmových Listov Odolné Čínsky Ventilátor S Dobrou Tuhosťou Pre Summer Beach Party

€1.72 €4.29

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d77416
Značky

Skúsenosti prirodzená vôňa palmového lístia s touto krásne remeselne palmového lístia ventilátor.Jeho veľká ozdoba dizajn z nej robí ideálny doplnok do každej miestnosti, zatiaľ čo jeho prenosný dizajn poskytuje široké aplikácie.Ideálne pre pridáva nádych prírody do vášho domova či obchodný priestor.

Špecifikácia:

Názov produktu: Čínskych Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor

Veľkosť Produktu: O

Výška: 40 cm/ 15.74 palec

Šírka: 30 cm/ 11.81 palec

Váha: cca 30g

Balenie Zoznam:

1x Čínskych Fanúšikov Dekoratívne Strane Ventilátor

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherné Ručne Tkané Fanúšikov: Zažite krásu a čaro nášho ručné Palmový List Fanúšikov, remeselnícky s eko-šetrné palmové listy.Každý ventilátor je zložitý dizajn vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť, takže je ideálnou voľbou pre ochladzovať alebo pridáva nádych luxusu do vášho priestoru.

2.Sviežosť Boost: Ponorte sa do exotickej atmosféry s prirodzená vôňa palmového lístia, zatiaľ čo fénování preč letných horúčav.Tento odolný Čínskych Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor je ľahko ovládateľný a ideálne pre každú príležitosť.

3.Dekoratívne Doplnky: Priniesť dotyk rustikálne kúzlo vášho domova pomocou tejto krásnej Čínskej palmového lístia ventilátor.Jeho jedinečný dizajn pre great wall art toho, že je ideálny pre všetkých miestnosti, najmä v kuchyni.Preskúmať dekoratívne nápady s týmto univerzálny kus.

4.Kompaktná Veľkosť: Prijať krásu tejto Čínskej palmového lístia ventilátor, nech ste kdekoľvek.Jej kompaktné rozmery a prenosný dizajn, aby bolo ľahko prenosný a ideálny na cestovanie.S jeho odľahčená konštrukcia vyrobená z prírodných materiálov a ohromujúci vejárovité dizajn, budete nikdy musieť obetovať štýly pre pohodlie.

5.Široký Rozsah Použitia: Či potrebujete ventilátor pre vašu kuchyňu, spálne, sociálnym zariadením, alebo v obývacej izbe, tento Čínskych Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor je ideálnou voľbou.To môže byť tiež použitý ako dekorácia alebo suvenír na leto, pláž, párty, alebo svadobné udalosti.Tento ventilátor je nielen krásna, ale aj odolné a šetrné k životnému prostrediu.

Technické Detaily

Druh Vrecko, Multi Nástroje
veľkosť L
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby