Menu


Patch A Lano Vešiak Pádlo Doska Klip Spevňovače Patch 6Pcs Nylon Kajak, Pádlo Chovateľ Multifunkčné Pre Surf Raft Čln

€15.59 €23.28

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d81702
Značky

Udržať vaše kajaku essentials organizovanej a dosah s našimi veľmi silné Kajak, Pádlo Klip.Hrajú samolepiace dizajn, bezpečne viaže na pevné predmety pre ľahký prístup.Patch vešiak set zabezpečuje ďalšie možnosti ukladania.Užite si bezproblémovú jazda na kajaku s našimi pádlo klip!

Špecifikácia:

Materiál: PVC, z nehrdzavejúcej ocele, nylon

Veľkosť:

Patch priemer: cca 8 cm/3.14 v;

Patch D veľkosť prsteňa: asi 3,5*26*20 mm/0.13*0.10*0.07 v

Pádlo pracky veľkosť: 3,8*21.8 cm/1.49*8.58 v

Hmotnosť: 20 g/ pádlo pracky; Patch 21 g/ kus

Farba: Čierna, modrá, biela, šedá

Balenie Zoznam:

Pádlo pracky *6

Patch *6

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkú Odolnosť: Tieto pádlo doska spojovací materiál sú vyrobené z vysoko-kvalitný nylon materiál a nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú veľmi silné a odolné voči corroding.Gumový latex core poskytuje pružnosť a odolnosť, zatiaľ čo PVC patch a nerezovej ocele vytiahnuť krúžok zabezpečiť bezpečné a jednoduché pripojenie.Tieto zipsy sú navrhnuté tak, aby vydržali dlho a odolávať nepriaznivým podmienkam.

2.Ľahko Používať: S týmito pádlo doska zipsy, ľahko môžete zavesiť vaše rady na podložku očí, vďaka samolepiace dizajn.Takisto sa ľahko používať a nastaviť a môžu byť použité na ukladanie iných položiek ako dobre.

3.Multi Funkcie: pádlo rada spojovacie prvky sú ľahko síl a môže byť použité na rôzne účely, ako sú záchranné lano, pevné predmety, či tovaru.Sú prestrelil a trvalé, čo je ideálne pre akékoľvek vodné dobrodružstvo.

4.Efektívne Vodné Hospodárstvo: Dostať svoje pádlo doska pripravený pre rýchle akcie s našimi pádlo doska spojovacích materiálov.6-opravy a pracky vešiak set zabezpečiť svoje pádlo zostane bezpečne na mieste bez akejkoľvek pridanej hádka.Nikdy sa nemusíte obávať o straty alebo pád vášho pádlo znova!

5.Rozsiahle Aplikácie: Či už si chcete vychutnať kanoe, surfovanie, jazda na kajaku, alebo rafting, náš pádlo doska spojovací materiál môže bezpečne pripojiť pádlom žiadne PVC, nafukovacie lode.Žiadne ďalšie starosti stráca svoje pádlo do vody.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby