Menu


Horolezecké Lano Hrubé Bezpečnostné Lano S Nehrdzavejúcej Ocele Karabín Uniknúť Dovník Zlanovanie Lano Strom Horolezecká Výstroj 13.12 ft S

€11.14 €15.91

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d83665
Značky

Popis:

Skúsenosti vzrušujúci púšti dobrodružstvo s naše horolezecké lano.Vybavený silným nosnosť, naše lano je určené na riešenie akúkoľvek výzvu.Vyrobený z kvalitných materiálov, znižuje únavu ruky, aby ste ísť na dlhšie.S nehrdzavejúcej ocele karabín a stredne dĺžka, naše lano je ideálny spoločník pre všetky lezecké dobrodružstvo.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Sánky Lano

Farba: modrá/žltá/oranžová/čierna

Materiál: nylon+PP+nehrdzavejúcej ocele

Čistá hmotnosť: cca 270 g

Brutto Hmotnosť: cca 270 g

Veľkosť produktu: o 24x17x4cm/9.45x6.69x1.57 cm

Balenie Zoznam:

Horolezecké lano x1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoločník vonku: Používa sa pre horolezectvo a iné outdoorové aktivity, tento horolezecké lano je spoľahlivá voľba pre všetky vaše púšti dobrodružstvo.Praktické pre použitie na saniach kočíky príliš.

2.Z nehrdzavejúcej Ocele Karabín: Vybavené silné a odolné nerezovej ocele karabín, tento horolezecké lano zabezpečuje pevnosť a spoľahlivosť, predchádzanie všetkým sklz alebo nehody.

3.Zlepšenie Používateľskej Skúsenosti: S humanized rukoväť dizajn, ktorý znižuje únavu ruky, tento horolezecké lano umožňuje pohodlné uchopenie a jednoduché ovládanie.Úprava lano je jednoduché a poskytuje hladké a bezproblémové lezenie skúsenosti.

4.Superior Húževnatosť: Naše horolezecké lano vyvinuté v spolupráci s najlepšou kvalitou materiálu, zabezpečuje mimoriadnu pevnosť a odolnosť.Má vysokú nosnosť a vydrží extrémne napätie, zaručuje bezpečné a úspešné stúpania každý čas.

5.Skvelé Lano s Flexibilitou: Ľahko nastaviteľné a stredne ťažké na dĺžku, náš 4-meter nylon horolezecké lano prináša nekonečné možnosti pre všestranné cvičenie v interiéri alebo vonku.Zvýšiť bar s týmto pružné a pohodlné vybavenie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby