Menu


6 ks drevených nylonové kefy Kreslenie Gouache akvarel pero a štetec, olej nastaviť Maľby akrylom Štetec, Pero, Umelecké potreby

€2.94 €4.27

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d83808
Značky

Name]: 6 biela tyč kefy

[Špecifikácie]: 6 súprav

【Hmotnosť] vyzýva: 36 g/set

[Materiál]: drevo + hliníková rúrka + nylon vlna

[Balenie]: papier karta + funkcie opp

Popis

1.Mimoriadne Všestranný: 6 rôznych veľkostí – perfektné pre každú úroveň umelcov z deti, začiatočníkov, až po profesionálov.Ak hľadáte elegantne vyrobené farby, štetce pre osobné použitie, alebo ako darček, naše dlho manipulovať farby, štetce set bude pre vás ideálna voľba.

2.Vynikajúcu Kvalitu: Toto umenie maľovať štetcom set je skvelý úvod do profesionálnej kvalite.Farby, štetce sú ručne vyrábané s starostlivosťou, použitím najlepších materiálov, aby zabezpečili, že žiadne štetiny sú pozadu pokaziť vašu prácu.Na taklon vlasy sú husté a hladké, a zapečatené do hliníkovej ferrule pevne, že nebude prísť ľahko.Hriadele sú drevené, a nie byť ohnuté alebo zlomené aj pri dlhodobom používaní.

3.Široké použitie: Tieto farby, štetce sú vhodné pre rôzne druhy maľby – schopné akrylátov, vodové farby, gouaches, a olejomalieb.

4.Silný Portbility: farby, štetce nastaviť prichádza s nádhernou na zips držiteľa, ktoré by sa potenciálne mohli byť skvelý Vianočný darček pre rodinu a priateľov.S handy prípade, je tiež ideálny na nosenie vonku, ale stále udržať umelecké farby, štetce organizované a v tip-top stave.

5.Ukladanie Tipy: Čisté umenie maľovať sada štetcov v teplej mydlovej vode a dobre opláchnite okamžite po použití.Pretvorenie štetiny jemne a počkajte, až suché pred uskladnením.

Technické Detaily

Rozpustné Alebo Nie farba
Rukoväť Materiál Drevo
Vek >6 ROKOV
veľkosť /
Názov Značky SD&AHOJ
Vlasy Materiál nylon
Druh Iné, Akvarel Kefa
Balenie Funkcie opp
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu No

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby