Menu


Anti-Sklzu Nabíjacej Základne USB Nabíjací Kábel Pre Smartwatch Nabíjací Dock Watch2 Pro Nabíjačky Batérie Dock Príslušenstvo

€8.56 €17.10

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d89132
Značky

USB Nabíjací Kábel je rekonštruovaných nabíjací stojan pre váš smartwatch (nie je súčasťou).Ponúka štyri základné medený drôt, ktorý zvyšuje rýchlosť nabíjania a výkon.To je jemnejšia a pružnejšia ako ostatné káble, takže môžete ľahko ohýbať a umiestniť ho na vašom PC.USB Nabíjací Kábel je ideálny doplnok pre váš smartwatch.

Vlastnosti:

Farba: Čierna

Výstup vstup: 5V 1A

Dĺžka riadok: (cca.)100 cm/39.37 palcov

Hmotnosť: 35 gramov

Platné Model:

Pre Solárne Lite

Pre Watch2 Pro

Balenie zoznam:

1*Inteligentné Hodinky Poplatok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Black Nabíjací Držiak pre Hodinky: môžete použiť túto nabíjačku držiaka na nabíjanie vášho Solárneho Lite alebo Watch2 Pro smartwatch.Ponúka bezpečné a rýchle nabíjanie riešenie pre vaše hodinky.

2.45-Stupeň Sklonu Dizajn: Tento čierny nabíjačka, držiak má 45-stupeň sklonu dizajn, ktorý robí to pre vás ľahké skontrolovať stav nabíjania a správy na vašom smartwatch.To tiež poskytuje pohodlné uhol pohľadu na hodinky.

3.Rýchle Nabíjanie Kábel: štyri-core medený drôt je zahrnuté v tejto čiernej nabíjačku kolísky, ktorá zlepšuje plnenie rýchlosť Watch2 Pro.Môžete stráviť menej času nabíjania a viac času pomocou hodinky.

4.Bezpečné Nabíjačku Kolísky: Táto nabíjačka kolísky je jemnejší a silnejší, než bežní káble, ako je vyrobené z odolného medeného drôtu a špeciálny spevnený materiál.Chráni aj vaše zariadenie z prebitiu a prehriatiu, ako to má zabudované bezpečnostné prvky.

5.Praktické a užitočné: Tento čierny nabíjačka, držiak sa ľahko používa, ako budete jednoducho musieť zapojte ju do USB portu vášho notebooku a umiestnite zariadenie na ňu.To tiež zahŕňa 3.3 ft nabíjací kábel, ktorý môžete použiť ako záložný nabíjací kábel na PC, steny, nabíjačku, alebo auto nabíjačky v aute.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Rondaful
Druh Displej
Kompatibilita Android
Aplikácia Veková Skupina Dospelý

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby