Menu


ELOS-Camping Tarp Nepremokavé hojdacia sieť Dážď Lietať Stan Shelter Základné Prežitie Výstroj Slnečník Vonkajšie Markízy

€19.16 €26.99

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d91286
Značky

ELOS-Camping Tarp Nepremokavé hojdacia sieť Dážď Lietať Stan Shelter Základné Prežitie Výstroj Slnečník Vonkajšie Markízy [ĽAHKÝ & BACKPACKING]otvorené uhlopriečka veľkosti 360 x 290 cm, ale celého auta váži asi 550 g.To môže zložiť do zahrnuté taška, takže je naozaj jednoduché prepravovať spolu na vaše ďalšie dobrodružstvo.

[NEPREMOKAVÉ & SLNEČNÍK]je vyrobená z odolného 210T polyester koberčeky handričkou a nepremokavé ročníka PU 2000 mm, čo poskytuje vynikajúcu odolnosť voči UV žiareniu, odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť proti vode.Môže sa od vás slnko, dážď, silné vetry, a snehu pre veľmi dlhý čas.

[MULTI-POUŽITEĽNOSŤ]vonkajší stan plachtou je ideálny pre stan, pláž, piknik, turizmus, kempovanie, cestovanie alebo športových podujatí.To je potrebné mať pre všetky outdoorové aktivity.to môže byť používané ako camping tarp prístrešia, festival výstroj, hojdacia sieť dážď lietať, prežitie tarp, piknik mat, vonkajší kuchyňa kryt, pôdokryvna, okamžité tieni, uzatváracej, atď.

[STRONG & ODOLNÉ]Každý rohy a hrany sú znehybnené s posilnené dvojité stehy na anti-trhať a anti-leak.Môžete stále používať ho s dôverou aj v extrémnych podmienkach.

Názov produktu: stanu baldachýn

Farba:Jazero Zelená/čierna/šedá/ArmyGreen/hnedá

Materiál:210T polyester látkové koberčeky

Veľkosť:360 x 290 cm

Obsah Balenia:

1 x baldachýn

2 x zem nechty

4 x laná

1 x skladovanie taška

1 x príslušenstva skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby