Menu


Zámok Grip Tarp Svorky Stan Tarp Nepremokavé A Nastaviteľné Klipy Svorky Vonkajšie Utility Klipy Pre Kempovanie Picnicing Plavby

€2.46 €3.51

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d95044
Značky

Ich alligator zuby tvar zabezpečí, že plachta je pevne zovretý zabrániť tomu, fúkanie preč.Tieto malé-veľké klipy sú multi-funkčné, čo ich robí skvelý doplnok k kempingového zariadenia.

Špecifikácie:

Názov produktu: Stan klip

Váha: cca 23.5 g

Veľkosť produktu: (cca.)7.5*4*3 cm/2.95*1.57*1.18 palcov

Materiál: ABS

Balenie Zoznam:

1pc*Tarp klip

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a Odolné: spoľahnite sa na naše Tarp Klipy pre maximálnu pevnosť a dlhú životnosť.Non-označenie upevnenia systému a alligator zuby tvar nebude škody textílie a držať tesný bez toho, aby skĺzla, čo je ideálne pre akýkoľvek účel.

2.Spoľahlivé Držanie: Vyrobené s vystužené materiály, tieto Heavy-Duty Tarp Klipy ponúkajú spoľahlivé uchytenie na zabezpečenie svojho tarp proti extrémne počasie.Nastaviteľné špirála pracky dizajn poskytuje až do 20 kg z ťažnej sily pre maximálny výkon podniku, zabezpečiť vaše veci v bezpečí a chránený.

3.Spoľahlivé Klipy: Odolné voči vysokému tlaku a napätia, náš tarp klipy sú navrhnuté tak, aby poskytujú okamžitý kotvenie, že zabráni tomu, aby plachtou z fúkanie preč, aj v silnom vetre.Sú aj nepremokavé a ľahko nainštalovať na všetky textílie, čo je ideálne pre camping, záhradníctvo, a ďalšie.

4.Pohodlné Riešenie: Pomocou týchto tarp klipy, môžete ľahko svorka vaše plachtou dolu a zaistite ho proti silným vetrom a dažďom.Vyrobené s odolný ABS materiál a zamykanie grip mechanizmus, tieto svorky zabezpečenie dlhej životnosti.

5.Spoľahlivý Tarp Klipy: Chrániť pred živlami s týmito multi-pomocou klipov a chránia vaše plachtou, požičovňa kryt, markízy, karavan, žralok stan a viac proti najťažšie podmienky.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby