Menu


Týždenný A Mesačný Plánovač Malé Špirála Notebooky Cievka Denník Knihy Multifunkčné Flexibilné Organizátor Notebook Plánovač 2024

€9.86 €19.71

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d25352
Značky

Sledovať, ako vaše krátkodobé a dlhodobé ciele s našou vynikajúce Mesačný Plánovač Knihy!S oboma týždenné a mesačné stránky, tento ľahký plánovač je ideálny pre vonku plánovanie.Hrajú zábavnej komiksu vzor, pobyt organizovaný nebolo nikdy príjemnejšie.

Špecifikácia:

Názov: 2024 Plánovač Knihy

Materiál: Papiere

Hmotnosť výrobku: o 297g

Veľkosť produktu: o 21*15 cm/8.27*5.91 palcov

Balenie Zoznam:

1* 2024 Plánovač Knihy

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prenosné a Pohodlné: Tento plánovač kniha má malé rozmery, ktoré sa ľahko zmestí do tašky alebo vrecka, takže je pohodlné nosiť.To je aj ľahký, takže môžete nahrávať vaše inšpirácie kedykoľvek a kdekoľvek.

2.Dosiahnuť Vaše Ciele: Robiť dobre svoj plán, priority, a lehotách náš Plánovač 2024. Hrajú starostlivo pripravenej mesačné a týždenné plánovanie stránky, dosiahnutie úspechu v dosahovaní oboch krátkodobé a dlhodobé ciele, ktoré harmonicky.

3.Vynikajúca Kvalita Papiera: Naše 2024 plánovač kniha prichádza s opotrebovaniu a vynikajúca kvalita papiera.Vyrobené s vysoko kvalitného materiálu, to zaručuje dlhú životnosť a nie je ľahko deformované, aby vydržali nepretržitého písania.Nepremokavé PP kryt zabezpečuje dlhú životnosť a jednoduché čistenie, aby sa vaše plánovač v top podmienok.

4.Intuitívne Organizácia: plánovač kniha je vhodná najmä pre tých, ktorí milujú ručne ťahané a karikatúry vzorované nálepky.Má vynikajúce a sýte rozložení, ktoré chcete pridať malé prvky zábavy a farbu, aby vaše nudné stránky denníka.

5.Rozmanité Funkcie: Efektívne naplánovať svoj život s 2024 Plánovač Knihy, ktoré poskytuje komplexnú sadu funkcií na správu vášho každodenného života.Užite si pohodlné časových úsekov z 6am na 9 pm, denný zvyk tracker vybudovať si dobré návyky a sekciu, ktorú chcete nastaviť ciele a priority, čo je dôležité.Jednoducho spravovať týždenný stránky a plánovať dopredu.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby