Menu


3D Memo poznámkový blok 3D Papier Karty Plavidlá DIY Poznámky 3D Rezbárske Umenie Poznámky Papier Vlhkosti Dôkaz Umeleckých Na Ploche Alebo na Parapete

€21.68 €43.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d26513
Značky

Táto 3D poznámkový blok umožňuje zaznamenať dôležité záležitosti v jedinečnej ceste.Každá stránka bola starostlivo rez a zostrihané, takže je výnimočný kúsok na pracovnej ploche, knihovničky, parapety, a ďalšie!Trhať papier kus a zdieľať s priateľmi.

Špecifikácia:

Názov produktu: 3D Memo Pad

Produkt Materiál: Remeslá Papier

Hmotnosť výrobku: o 250g

Veľkosť produktu: o 8 * 8 * 4CM/3.1 * 3.1 * 1.6 V

Balenie Zoznam:

3D Memo Pad * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rôzne Použitia: Táto memo pad je nie len skvelý spôsob, ako zaznamenávať dôležité veci, ale aj zábavné a jedinečný písací stôl príslušenstvo.Môžete použiť ju ako záložku, držiak na pero, alebo stolový kalendár.To bude vaša ploche čistejšie a viac zábavy, viac svoje multi-funkčné a 3D dizajn.

2.Remeselnícky Starostlivosť: Zažite ohromujúci 3D efekt našej Memo Pad vyrobené zo špeciálneho papiera, ktorý bol starostlivo rez a pozdĺžne pre dokonalosť.Táto vlhkosť dôkaz a deformácie-odolný proti tvorbe zaisťuje bezkonkurenčnú kvalitu a estetiku.

3.Uvoľnil Svoje Vnútorné Umelec: Hodinky v úžase, ako krásne hrad sa pomaly odhaľuje sama s každým papier trhať.Vytvoriť nové svety a preskúmať interminable možnosti s týmito ohromujúci 3D memo podložky.Nechajte svoju kreativitu vziať letu a uvoľnil svoje vnútorné umelec s Hrad, Téma 3D Poznámky.

4.Výber perfektný Darček: Ideálny Darček, 3D Memo Bohaté na umelecké zmysel a tvorivosť.Prekvapte svojich miloval 1 s týmto okúzľujúce memo pad, že nie je len obyčajný poznámka-pri nástroj, ale je umelecké dielo, ktoré stimuluje kreativitu.Dať ho do svojho milenca, priateľa, alebo deti a nechať svoju fantáziu voľne behať.

5.Rozsiahle Aplikácie: 3D Memo Pad - To memo pad je nielen praktický nástroj na písanie poznámok, ale aj 3D, umelecké dielo, ktoré môžu byť umiestnené na pracovnej ploche, knihovničky, parapety, atď.To nebude trvať až príliš veľa priestoru, ale to bude pridať dotyk farby a zábava pre vaše prostredie.

Technické Detaily

Číslo Modelu 3D Memo Pad
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby