Menu


Kožené Písanie Vestník Notebook Vintage Leaf Prívesok Prázdny Reťazec Denník, Zápisník Sketchbook Retro Prívesky, Písanie, Písacie Potreby

€1.11 €2.13

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d30058
Značky

Prázdny Papier: Žiadny linajkované funkciu, môžete kresliť mapy mysle, náčrt myšlienky, alebo napísať poznámky voľne na stránke.Dokonale pracovať ako písať denník, kreslenie pad, sketch book, cestovateľov, notebook, denník plánovač, kupón organizátor, fotoalbum a tak ďalej.

Naplniteľné Notebook: zúčastniť sa na stránkach, ktoré nie sú dôležité a vymeniť za prázdne, aby naplniť ju von.Vezmite papier von, alebo jednoducho tak, že môžete nahrávať žiadne okamžité pamäť nie mater, kde a kedy ste.

Kožené Vestníku: Vyrobené z kvalitnej kože, mäkkých v rukách, odolný na cestovanie alebo vonkajšie dobrodružstvo.Vložky sú plavidlá papiera, ktorý môžete udržať vaše písanie a kreslenie rovnaké ako na začiatku pomôcť si prečítala ľahko v budúcnosti.

Pohodlná Cesta Denník: Ideálna veľkosť pre kabelka a aktovka; Vstavaný malé binder pomôžu pridať náplne plánovač, kalendár stránky ľahko; k Dispozícii pre všetky perá, gélové perá, ceruzky, guľôčkové pero a tak ďalej.

Vintage\u00a0Notebook: Každý denník je zdobený krásne leaf prívesok.Ideálne ako darček pre seba alebo priateľa, ktorý je ísť na dlhú cestu, alebo ako osobný diár alebo notebook.

Popis:

Názov: Písanie Vestník Notebook

Farba: rôzne farby;

Kryt veľkosť: 105x145mm;

Vo vnútri veľkosť stránky: 80x125mm;

Papiera: 75 listov =150 stránok;

Balenie zoznam:

1 x poznámka knihy

1 x Balenie box

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely, vďaka (všetky miery sú v cm, prosím, na vedomie, že 1 cm=0.39 palcov).

Tam môže byť farebný rozdiel vzhľadom na iné počítače alebo smartphony, prosím ťa, odpusť mi!

Technické Detaily

Názov Značky TWISTER.CK
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby