Menu


Stredoveké Ramenný Popruh PU Materiálu Meč Držiteľ Prezervatívy Pre Dospelých Larp Rytier Zbraň Rapier Pás Puzdro Výstroj Kostým 2 Farba

€5.20 €9.64

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10694
Značky

Názov produktu: Stredoveké Ramenný Popruh

Veľkosť produktu: 17*10 cm/6.7*3.9 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: PU

Vlastnosti produktu:

1.Viking-inšpiroval Gotické a Renesančné Pásu: Tento pás je vytvorený s zložité detaily inšpirované Viking kultúry, Gotickej architektúry, a Renesančného obdobia.Vyžaruje jedinečné a vintage charm, ideálny pre tých, ktorí ocenia historické a umelecké štýly.

2.Univerzálny Dizajn: pridá prvok jedinečnosti a individuality na všetky zariadenia, či už je to neformálne alebo formálne ensemble.

3.High-Kvalitné Spracovanie: pás je starostlivo vytvorený s dôrazom na detail, s využitím materiálov pre zabezpečenie trvanlivosti a životnosti.Je vyrobené, aby odolali pravidelné opotrebovania, takže je spoľahlivý doplnok pre každodenné použitie alebo pre zvláštne príležitosti.

4.Nastaviteľné Fit: pás je navrhnutý tak, aby sa nastaviteľný, čo umožňuje individuálne a pohodlné nosenie.Funkcie nastaviteľné pracky, alebo popruhy, ktoré môžu byť ľahko ohýba alebo uvoľnené na uplatnenie rôznych pás alebo ramenný veľkosti.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať budeme vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks Stredoveké Ramenný Popruh

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Technické Detaily

Druh Vrecko, Multi Nástroje
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby