Menu


Držiak Na Pero Roztomilý Kreslený Ceruzka Skladovanie Nádoba S Nálepky Na Kancelárske Potreby Držiak Na Stôl Darček Pre Deti, Dievčatá, Deti, Priatelia

€0.62 €1.72

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d107846
Značky

Získajte organizované v štýl s našimi ins-inšpiroval držiak ceruzky!S jeho roztomilý a praktické troch oddelení dizajnu, tento úžasný produkt je jednoduché prezerať obsah na prvý pohľad.Prijaté cartoon dizajn dodáva hravé dotyk na svojom stole, pri zachovaní všetky vaše písacie potreby pekne na svojom mieste.Musí mať okrem pre domáce a kancelárske použitie!

Špecifikácie:

Názov produktu: držiak na pero roztomilý

Farba: biela, ružová, modrá

Materiál: PVC

Veľkosť: (cca.)11*11 cm/4.33*4.33 palcov

Balenie Zoznam:

držiak na pero roztomilý*1pc

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Roztomilý Modelovanie: Tento držiak na pero má pestré a rozkošný cartoon dizajn, ktorý vám prinesie radosť náladu každom použití.To nie je len praktický úložný nástroj, ale aj krásne dekorácie pre váš stôl.

2.Upgrade Vášho Pracoviska Dekor: Pozdvihnúť vašu kanceláriu alebo štúdia priestor našim roztomilý držiak na pero, praktické kancelárske potreby organizátor a štýlový stolný ornament v súlade s ins štýl.Uistite sa, každý pracovný deň viac unikátne a kreatívne s týmto ins-inšpiroval príslušenstva.

3.Multi-Použitie Organizovanie Nástroj: Spravujte vaše tlačoviny a make-up nástroje v štýle s tejto roztomilej držiak na pero.Je ideálny pre držanie všetky svoje základy vrátane perá, nožnice, pravítka, make-up štetce a viac.S veľkou kapacitou a tromi priehradkami, je to všestranný úložné riešenie.

4.Efektívna Organizácia: priehľadné dno priestoru tejto roztomilý držiak na pero umožňuje jednoduchý prístup k vašej stacionárne vedenie svojom stole poriadok tým, že eliminuje neporiadok.Vyrobené z odolného PVC materiálu, je to aj vodotesný a prachotesný, takže je ľahké čistenie.

5.Individualizovať Váš Stôl: Prispôsobiť svojom pracovisku, s našimi roztomilý držiak na pero zdobia nádherné samolepky.Vytvorte si svoj jedinečný vzhľad pomocou dodaného súbor a pridať nejakú zábavu na váš stôl.Skvelé ako office darček pre dievčatká, ktoré milujú robiť veci, ktoré sú ich vlastné.

Technické Detaily

Číslo Modelu Držiak Na Pero Roztomilý
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby