Menu


Outdoor Camping Cestovné Ľahké Udržať V Teple Spací Vak 4 Ročných Období Turistika Stroj Umývateľný Backpacking Pre Dospelých Obálky

€34.55 €49.36

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d11026
Značky

Popis:

Mäkký Materiál: podšívka je vyrobená z kože-priateľské bavlny, zmesových tkanín, ktoré zostávajú mäkké a pohodlné po umytí, teplé filler, ľahký, priedušný a prináša vám krásny spací skúsenosti.

Veľkosť: obálky spací vak je o 220x80cm/86.61x31.5inch(LxW), s kapucňou dizajn, to vám dáva dostatok priestoru pre pohyb a roztiahnuť nohy voľne.Je ľahké sa dostať dovnútra a von.

Vodovzdorný: exteriéru je vyrobený z polyesteru nepremokavej tkaniny, ktorá je škvrnám, pribrala, odolná voči roztrhnutiu, predchádzanie vlhkosti, spací vak je ľahko čistiteľné, stroj umývateľný.

Ľahko Vykonávať: Ľahká, skladacia, prenosné, ľahko sa prenáša a ľahko skladovať, môžete zabaliť do úložný vak, nepodarí sa pridať príliš veľa záťaž na vaše cestovanie.

Rôznych Príležitostiach: Vhodné pre dospelých, skvelé pre vonkajšie kempovanie a turistiku, horolezectvo, self-vodičský , rybolov a iné outdoorové aktivity.

Špecifikácia:

Materiál: zmes Bavlny, Polyesteru

Farba: Khaki, Sivá

Veľkosť(Lx Top šírka x šírka dna): O 220x80x68cm/86.61x31.5x26.77inch

Balenie obsahuje:

1pc x Spací Vak

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek .A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je obmedzený Objednávky/Hodnota v našom obchode.Ponúkame poštovné po celom svete pre akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Technické Detaily

Kategória Bavlnený Spací Vak
Spací Vak Teplota Rozsahu Category Na jar a na Jeseň Spací Vak
Platné Ľudí Dospelý
Sezóna Jar & Jeseň, Leto, Zimné
Pôvod Kontinentálna Čína
Textílie Terylene
Príjemnú Teplotu Rozsahu [5℃~0℃]
Náplň Dole Zmesi Bavlny (Bavlna Spodný & Down Top)
Dĺžka Lengthened (1.8 m-2 m Height)
veľkosť About 220x80cm
Štýl Od Typu Obálky
Druh 3 Sezóny
Single/Double Spací Vak Spojovanie Jediný Spací Vak

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby