Menu


Blackdog Potravinársky 304 Nerezovej Ocele Riad Prenosné Cestovanie, Camping Piknik Príbory Vonkajšie Nôž, Vidlička, Lyžica Tyčinka Nastaviť

€20.72 €41.45

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d27848
Značky

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Blackdog Potravinársky 304 Nerezovej Ocele Riad Prenosné Cestovanie, Camping Piknik Príbory Vonkajšie Nôž, Vidlička, Lyžica Tyčinka Nastaviť

Zvýšiť vaše skúsenosti s jedálenským Blackdog Vintage Nerezový Riad.Remeselnícky staré remeslá a vintage strieborná farba, tento riad dodáva nádych elegancie, aby žiadne nastavenia.Vyrobené z 304 nerezovej ocele, jedlo-stupeň materiálu, to zaručuje vašu bezpečnosť a zdravie a zároveň poskytuje výnimočnú odolnosť.

Čistenie je hračka s hladké línie a vysoko-kvalitný materiál tohto riad.Jednoducho opláchnite ho vypnúť, alebo pop je v umývačke riadu, ušetrí vám čas a úsilie.Ten robustná konštrukcia z Blackdog Vintage Riad z Nehrdzavejúcej Ocele zaručuje dlhotrvajúci výkon, takže je spoľahlivou voľbou pre každodenné použitie alebo pre zvláštne príležitosti.

Nielen že je to riadu funkčné, ale aj pohodlné a prenosné.Jej kompaktné rozmery a ľahký dizajn umožňujú jednoduché skladovanie a prepravu, takže je ideálny pre outdoorové aktivity, pobyt v prírode, alebo cestovanie.Ostré zúbkovaný jedálenské nože poskytnúť rezanie bez námahy, zatiaľ čo jednoduché uchopenie rukoväte zaručujú pohodlné stolovanie skúsenosti.

Späť priniesť čaro starých remesiel s Blackdog Vintage Nerezový Riad.Jeho vintage dizajn, potraviny-trieda materiál, ľahké čistenie a robustná konštrukcia, aby to ideálny doplnok na váš jedálenský zbierky.Pozdvihnúť váš jedálenský skúsenosti a vychutnajte si pohodlie a eleganciu tejto riad poskytuje.

Funkcie:

1. Na Blackdog Vintage Nerezový Riad prináša nádych nostalgie na váš jedálenský skúsenosti, s jeho staré remeslá a vintage striebornej farbe.

2. Potravinársky Materiál: Vyrobené z 304 nerezovej ocele, tento riad je bezpečné pre vaše zdravie a zaisťuje trvalú odolnosť.

3. Ľahko sa Čistí: hladké línie a vysoko kvalitný materiál, aby čistenie vánok, ušetríte čas a námahu.

4. Robustná a Odolná: Remeselnícky s presnosťou, tento riad je postavené na posledný, poskytuje spoľahlivý výkon pre nadchádzajúce roky.

5. Praktický a Prenosný: Na Blackdog Vintage Nerezový Riad je ľahký a kompaktný, takže ho ľahko vykonávať pre outdoorové aktivity alebo cestovanie.

Sada vintage riad z nerezovej ocele

Technické Detaily

Taška Štýl Ručné Košík
Vzhľad Srdce
S Chladnejšie Taška alebo Nie No
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Slama Dĺžka ŽIADNE
Jednorazové No
Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie Nie Je Uplatňované
Pôvod Kontinentálna Čína
Čistenie Vody Metóda ŽIADNE
Kapacita ŽIADNE
Metóda Čistenia ŽIADNE
Druh Nôž/Vidlička/Lyžicou
Preložte No
Počet Používateľov 1
S Riadu alebo Nie Áno
model BD-CJ007
Štýl Vonku

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby