Menu


Camping Skladacie Úložný Stojan Multifunkčná Skladacia Obuvi Rack Organizátor S 2 Tier Skladacie Kúpeľňa Police Držiak Na Kuchynské

€20.54 €41.08

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d34370
Značky

Naše potreby na kempovanie tabuľky polica je všestranný okrem kempingového zariadenia!Vyrobené s opotrebovaniu a mokré dôkaz materiálu, je ideálny pre knihy, kuchynský riad, alebo kempovanie dodávky.Jeho skladacia a prenosný dizajn umožňuje vziať so sebou kamkoľvek.Použiť ju ako skladací stôl pre jedál alebo hry.Skúsenosti prirodzený pocit s tejto kempingové vybavenie.

Špecifikácie:

Názov: potreby na kempovanie skladacie police

Váha: cca 1.65 kg

Ukladaciu veľkosť: o 53x34x8cm/20.87x13.39x3.15 palcov

Balenie Zoznam:

1pc kempovanie skladacie police

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovovaný Odolnosť: Konštruované s tvrdý a spoľahlivé kovov, tento kemp skladacie police je postavený na vydržať vonkajšie podmienky.Jeho päť vrstiev ekologicky šetrné farby na striekanie, aby to opotrebovaniu a mokré dôkaz.

2.Odolné a nosné: Udržať vaše potreby na kempovanie potreby, knihy, drobné výdavky, alebo kuchynský riad organizovaný a uprataný s týmto skladacia camping polica.S každú vrstvu je silný nosnosť až do 20 kg, nebudete musieť starať o polica kolaps.

3.Pohodlne Prenosný: Skúsenosti bezproblémové nastavenie s naše potreby na kempovanie skladacie police, ideálny pre outdoorové aktivity, alebo doma skladovanie.Jednoducho zložiť do 3 sekúnd bez akejkoľvek inštalácie potrebné.Jeho ľahký dizajn uľahčuje prenášanie, s ukladaciu veľkosť len 53x34x8cm.

4.Multi-Funkčné Komfort: Tento kemp skladacie police poskytuje univerzálna výhoda, ktorá vám umožní pohodlne uspokojí vaše vonkajšie potrebuje, od nádherné jedlo, čítanie alebo písanie vonku.Jeho pohodlné skladacie funkcie tiež transformuje ho do multi-funkčné tabuľka pre väčšie ľahkosťou.

5.Módne a Krásna: Pridať dotyk sofistikovanosti na vnútorný alebo vonkajší priestor s naše potreby na kempovanie skladacie police.Jednoduché biele a dreva farby kombinovaný vytvára prírodné a elegantné atmosféru, takže je to aj módne a krásna.Plus, jeho univerzálny dizajn umožňuje pre rôzne displeje.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby