Menu


Sporák Zásobníkom Na Teplú Vodu Camping Námestie Stan Nádrž Na Vodu S Ťuknite Na Položku 7.5 L Potravinársky Vonkajšie Potreby Na Kempovanie Sporák Vodná Nádrž Turistika

€69.45 €126.28

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d46622
Značky

Splniť vaše teplej vody musí s našimi nerez komín nádrž na vodu.Uisťujeme vás na použitie na dlhú dobu.Umožňuje mať teplej vody na všetkých krát v chladnom počasí.Skvelé pre vriacej vody a topenia snehu a ľadu, ideálny pre stanovanie, piknik, na turistiku a cestovanie.

Špecifikácie:

Názov: tábor sporák nádrž na vodu

Produkt materiál: 304 nerezovej ocele

Produkt kapacita: 7.5 L

Veľkosť produktu: dĺžka x výška: o 24x24cm/9.44x9.44inch, šírka: cca 15 cm/5.90 palec

Hmotnosť výrobku: o 3000g

Použitie výrobku: 60, 70 a 80 mm komíny

S teplotou varu čas: trvá 20~30 minút (v závislosti na teplote)

Balenie Zoznam:

1pc tábora sporák nádrž na vodu

Poznámka: hladina vody by nemala byť nižšia ako kohútik, včasné pozorovanie, nie suché spaľovanie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kapacita Boost: Skúsenosti pohodlie nášho tábora sporák vodná nádrž s veľkým objemom 7,5 L. rozlúčiť sa ťažkostí vriacej vody vonku, stačí vyplniť nádrž, priložte ho do svojho sporák, a vychutnať si horúce nápoje a jedlá.

2.Odolný Materiál: Vyrobené s potravinársky 304 nerezovej ocele, tento tábor sporák nádrž na vodu, sa môže pochváliť robustná konštrukcia, ktorá môže vydržať extrémne teploty a tlaku.Uisťujeme vás, jeho bezpečnosť a dlhú životnosť pre ďalší kempingových dobrodružstvo.

3.Široká Kompatibilita: Náš tábor sporák nádrž na vodu zabezpečuje nepretržitú teplej úžitkovej vody v chladnom počasí kempovanie.Vhodné pre 60, 70 a 80 mm komíny, že nádrž je kompatibilný s väčšinou drevo, kachle a udržuje vodu teplú hodín.Užite si vo vode teplej vody kedykoľvek a kdekoľvek.

4.Ťuknite na položku rozšírené Funkcie: odnímateľná ťuknite na položku a účtovná rukoväť z tohto tábora sporák vodné nádrže umožňujú pohodlné pitie a varenie.Rýchlovarná vody a topiť sneh bez problémov.

5.Vo všeobecnosti Používa: Tento tábor sporák nádrž na vodu je ideálny pre vonkajšie aktivity ako stanovanie, piknik, na turistiku a cestovanie.To je tiež skvelé pre domáce a úrazové prípravu, pretože môže poskytnúť teplej vody v akejkoľvek situácii.

Technické Detaily

Jednorazové No
Druh Plynový Sporák
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby