Menu


Mini Digitálne Počítadlo krokov Pre chodcov, Beh, Jogging Školenia Krok Krokomer Mini Prenosný Ľahký Opasok Passomete N8Z0

€6.43 €12.88

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d75082
Značky

Názov produktu:počítadlo krokov

Veľkosť produktu o:5*5*2.5 cm/1.96*1.96*0.98 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Batéria: AG10

Produkt materiál: ABS

vlastnosti produktu:

1. VEĽKÝ DISPLEJ DISPLEJ: funkcie krokomer, veľký displej zobrazenie, ktoré ľahko a jasne ukazuje, vaše kroky, spálených kalórií a iné fitness údajov.Zostaňte motivovaní a sledovať svoj pokrok na prvý pohľad.

2. SMART KROK POČÍTANIE: smart krokomer presne počíta vaše kroky a poskytuje presné údaje, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše fitness ciele.Či už ste chôdza alebo beh, tento prístroj zaznamenáva každý váš krok.

3. KALORICKÉ VÝPOČET: Tento krokomer má inteligentné počítanie kalórií funkcie, ktoré presne odhady počtu kalórií spálite počas vašej aktivity.Môžete sledovať vašu spotrebu energie a prijímať informované rozhodnutia o vašej stravy a cvičením.

4. BEŽECKÁ POČÍTADLO: okrem počítanie krokov, tento krokomer je tiež vybavený, je v rozpore.To môže nahrať svoj beh vzdialenosť, rýchlosť a čas vám pomôžu sledovať váš výkon a zlepšiť svoje bežecké schopnosti.

5. SMART FUNKCIE: smart krokomer má funkcia pamäte na ukladanie vašich predchádzajúcich krokov a funkcie úspory energie, ktorá automaticky vypne sa prístroj po 1 minúte nepoužívania.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks počítadlo krokov

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Technické Detaily

Druh Ostatné
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby