Menu


Ľahká Turistika Batoh Cestovanie Turistika Daypack Bežné Nastaviteľné Taška Cez Rameno Dual Zipsy Taška Veľká Športová Packsack Pre

€22.32 €42.93

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d30619
Značky

Naša turistika batoh pre mužov je postavený na poslednej s trvanlivé dizajn odolávať členitý terén.Hrajú 1 hlavné zip priestoru & priestor pre iné outdoorové aktivity, účinne znižuje turistika únava.Dokonalý darček pre všetky dobrodruh.

Hmotnosť: 670g

Materiál: Nylon

Veľkosť: 55 cm*33*21 cm

Zoznam:

Turistika Batoh x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhá životnosť Ochrany: v Našej turistika batoh je vyrobený z vode odolných nylon textílie, ktorá je odolná voči roztrhnutiu, opotrebovaniu a navrhnuté tak, aby vydržali ťažké poveternostné podmienky.

2.Optimalizovať Váš Výlet Skúsenosti: Sa môže pochváliť až 55L úložného priestoru, naša turistika batoh je dodávaný s dvojitým zips, 2 predné vrecká, 2 bočné vrecká, nepremokavé mokré taška a pohodlnej strane plug-in systém, všetky sídli v 1 hlavné zip priestoru.

3.Multi-funkčný: Tento batoh pojme všetky vaše príslušenstvo pre vonkajšie využije.Ideálne pre pešiu turistiku a kempovanie, to je tiež široko používané pre cestovanie a fitness aktivity.

4.Rozšírená Podpora Systému: Naše turistika batoh môže pochváliť jedinečný dizajn, ktorý zahŕňa silnejšie polstrovanie na zadný panel a ramenné popruhy, v kombinácii ťažoba a široký pás podporu, a vymeniteľné/nastaviteľné hrudníka pracky.

5.Praktický Darček: Naše turistika batoh funkcie polstrované ramenné popruhy, priedušný oka zadný panel a nastaviteľné hrudníka/bedrový pás pre maximálne pohodlie.Dostať tí, pre seba alebo ako premyslené darček pre prírody-milenca vo vašom živote.

Technické Detaily

Druh Ostatné
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby