Menu


Vonkajšie Black Horenia Látkové Taška na GRILOVANIE Skladovania Uhlíka Taška GRIL na drevené Uhlie Vak Outdoor Piknik Ohňovzdorné Taška Spomaľovač Horenia Textílie

€16.40 €23.42

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d48283
Značky

Funkcie obojstranné silikónový náter, ktorý uľahčuje čistenie.Ľahký a prenosný, tento vak má široké spektrum aplikácií a je vhodný pre vonkajšie použitie.

Veľkosť produktu: 29*32 cm/11.4*12.59 v

Hmotnosť výrobku: 230 g

Produkt materiál: nylon + 0,5 mm silikónové

Zoznam Produktov:

GRIL na drevené uhlie ohňovzdorné taška*1 (rukavice nie sú súčasťou)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zabezpečiť Bezpečné Hasiacich: Eliminovať táborisko obavy v súvislosti s našej ohňovzdorné skladovanie tašku.Bez námahy uhasiť popola a uhlia, zatiaľ čo vyhýbanie sa riziku wildfires.

2.Žiaruvzdorné sklo handričkou: Tento úložný vak je vyrobený z obojstranné silikónový náter a žiaruvzdorného skla látky, ktoré dokážu odolať teplotám až do 550C a zabrániť šíreniu požiaru.

3.Jednoduchá Údržba: Naše ohňovzdorné úložný vak je hračka sa čistí, stačí ho utrieť papier, uterák alebo opláchnite vodou.Nepremokavé a oilproof, je to jednoduché udržiavanie a ukladanie, zabezpečenie bezpečnosti vašich cenností bez akýchkoľvek ťažkostí.

4.Cestovanie-Priateľský Dizajn: Chrániť vaše cennosti na cestách, s týmto ohňovzdorné skladovanie tašku.Váži len 230 g, táto ľahká a kompaktná taška ľahko zmestí do batohu.

5.Multi-Účel ohňovzdorné taška: S širokú škálu použití, ohňovzdorné úložný vak chráni vaše cennosti v bezpečí.Je vhodný pre grilovanie, kúrenie požiare a iné outdoorové aktivity.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby