Menu


Kábel Videl String Lano Videl Rúry Kábel Reťazové Multifunkčné Robustný Ruka Prežitie Vodič Videl, Prenosné Na Lov Rybárske Potreby Na Kempovanie

€2.77 €3.97

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d12745
Značky

Pocket Videl Vodič je bezpečný na použitie, kábel drôt videl, že je vhodný pre outdoorové športy a nemocničné použitie.To nebude trvať do akéhokoľvek priestoru, a je ideálny pre rodiny s deťmi na cestách.Či už ste camping, turistiku alebo v núdzi videl, tento kompaktný rezný nástroj je nutnosťou prispôsobenie vášho auta.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vrecku Videl

Celková dĺžka: (cca.)70 cm/27.56 cm, rukoväť (cca.)7.2*4 cm/2.83*1.57 palcov

Farba: čierna, oranžová

Materiál: Oceľové+PP

Balenie Zoznam:

Vrecko Videl * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Malá Veľkosť: Vrecku Videl, je malý a prenosný, takže si môžete vziať kamkoľvek potrebujete na rezanie dreva, kovu, alebo iné.To nebude trvať veľa miesta v batohu alebo vo vrecku, a to pohodlne držať v ruke.

2.Spoľahlivý a Robustný: drôt píla je vyrobená z odolného materiálu, ktorý má silné húževnatosť a nie je ľahké zlomiť.To je tiež bezpečné na používanie, ako to bolo pohodlné uchopenie a hladký povrch, ktorý zabraňuje zraneniam.

3.Všeobecne Platné: Plánovanie potreby na kempovanie alebo lov výlet?Toto univerzálne vrecko videl zvládne všetky vaše pílenie potreby.Z rezanie hry a výstroja na kovové materiály, to je ideálne pre vonkajšie aktivity, a tiež robí skvelý doplnok do nemocnice a vybavenie domácnosti.

4.Skvelý Výkon: S vynikajúce spracovanie a pozornosť k detailu, našej Vrecku, Píly je vyrobené z vysoko kvalitnej kábel drôt, ktorý zaisťuje žiadne trhliny alebo lámanie.Jeho odolná a špicaté lopatky, môže rezať drevo, kov, ostatné, a kostí, s ľahkosťou.Zamilujete si jeho výnimočnému výkonu.

5.Skvelý Darček Nápad: Vrecku Videl Drôt je ideálny darček pre vašich priateľov, rodiny, narodeniny milovníkov, alebo ktokoľvek, kto má outdoorové aktivity.Jeho všestranný a trvanlivé dizajn môže rezanie dreva, kovu, iné, kostí, a viac s jednoduchosť a účinnosť.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby