Menu


10Pcs Lano, Opasky Stan Príslušenstvo Odolné Ryby Kosti Jar Palety Zavesenie Multi-funkčné Rybie Kosti, Nechty Pre Outdoor Camping

€3.39 €6.93

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d148668
Značky

10Pcs Lano, Opasky Stan Príslušenstvo Trvanlivé Hliníkovej Zliatiny Multi-funkčné Rybie Kosti, Nechty pre Outdoor Camping

Trvanlivých materiálov - Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a hliníka, zliatiny, tieto ryby kostí, nechtov lano, opasky sú postavené na posledný, a deformácie odolať v priebehu času.

Rozšírené hliníkovej zliatiny stan príslušenstvo - Ideálny pre outdoor camping, tieto spony sú navrhnuté tak, aby bezpečne upevnite svoj stan a baldachýn, aj vo veterných podmienkach.

Multi-funkčné zavesenie pracky - rybie kosti jar palety hák môže byť použité na rôzne účely, čo je univerzálny nástroj pre outdoorové aktivity a budovanie tímu cvičenia.

Posilnené fishbone zem nechty - Špeciálne navrhnuté pre outdoor camping prostredí, tieto zem nechty sú odolné a trvanlivé, zabezpečenie stanu zostane bezpečne na mieste na každom povrchu.

Široké spektrum použitia - Vhodný pre rôzne scenáre, ako je táborenie, vonkajšie zábavu, budovanie tímu a odbornej prípravy, tieto spony sú musia mať pre všetkých outdoorových nadšencov.

Popis:

Predstavujeme náš rybie kosti, nechty lano, opasky, perfektné riešenie pre všetky vaše outdoorové potreby na kempovanie potrebuje.Tieto posilnené fishbone zem nechty sú špeciálne navrhnuté pre prostredí, ako sú dosky cesty alebo anti-korózne drevených dosiek.Vyrobené z nerezovej ocele a hliníka, zliatiny, tieto odolné materiály zabezpečiť dlhodobé používanie bez deformácie.

Naše rozšírené hliníkovej zliatiny stan príslušenstvo patrí vonkajší camping baldachýn vietor lano pracky a rybie kosti jar palety háčik, poskytuje multi-funkčné zavesenie pracka, ktorá zlepšuje kompatibilitu a odolnosť.Spárované s D-tvarované pracky, tieto doplnky efektívne opraviť stan vkladov, im bráni pádu alebo rotačná v dôsledku pádu stanu.

S širokú škálu aplikácií, náš produkt je vhodný pre rôzne scenáre vrátane outdoor camping, zábava, budovanie tímu a odbornej prípravy.Jeho všestrannosť je základným nástrojom pre všetkých outdoorových nadšencov.

Názov Položky: Lano, Opasky

Materiál: Zliatina Hliníka, Nerezovej Ocele

Funkcie: Malé A Nádherné, Ľahko sa prenáša, Nepremokavé tkaniny Tkaniny

Veľkosť Detaily:

L: 10 cm/3.94", W: 3.6 cm/1.42" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

10 x Lano, Opasky

Technické Detaily

Typ Príslušenstva Stan Háčik
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby