Menu


Skladacie Stierky Skladanie Potravín Turner 304 Nerezovej Ocele Outdoor Camping Stierky Varenie Príslušenstvo Piknik Zariadenia

€1.33 €1.90

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d170205
Značky

Popis:

Užite si vonkajšie grilovanie s týmto skladacie stierky.Má nastaviteľné dĺžky, aby sa zmestili vaše potreby na kempovanie batoh a je ručne a stroj umývateľný pre jednoduché čistenie.Vyrobené z bezpečných z nerezovej ocele, dokáže pracovať s mnohých potravinách.

Špecifikácia:

Názov produktu: skladanie stierky

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Zoznam Produktov:

Skladacie Stierky x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nastaviť Dĺžku Voľne: Tento stierky môže pochváliť skladací dizajn.Môžete tiež zmeniť dĺžku stierky ubytovať rôzne varenie výzvy, pred otočením quesadillas, aby poleva košíčky.Špachtľou je bezproblémové používanie.

2.Úsporné: Žiadne ďalšie objemné riad v kuchyni alebo cestovný balíček.Tento skladací stierky možno zložiť na polovicu, aby sa zmestil do žiadnej zásuvky, skrine, alebo vo vrecku.To vám pomôže ušetriť miesto a udržujte vaše varenie organizované.

3.Šikovný a nelepivé: Toto varenie stierky má duté rukoväť, ktorá poskytuje pevné a ergonomické podržte, umožňuje variť potraviny s ľahkosťou.To je non-stick a umývať v umývačke riadu, takže môžete čisté a suché, bez ťažkostí.

4.S vysokým teplotám: Tento pečenie špachtľa je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá odolá vysokým teplotám, a zabráni hrdzaveniu.Je bez zápachu a trvanlivé, ponúka potravín, bezpečnosť a spoľahlivosť.

5.Široké Spektrum Použitia: Tento gril špachtľa je múdra voľba pre každého, kto miluje varenie.Môžete ho použiť v kuchyni, vonkajšie grilovanie, kempovanie a pobyt v prírode, ako je možné zložiť na polovicu a hodí sa do každého priestoru.Je ideálny pre profesionálnych kuchárov, začiatočníkov a fanúšikov.

Technické Detaily

Jednorazové No
S Chladnejšie Taška alebo Nie No
Pôvod Kontinentálna Čína
Preložte No
Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie Platné
S Riadu alebo Nie No
Materiál Plastové

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby