Menu


1~6PCS Lov Atelokolagénom Puzdro Prípade Taktická Vojenská výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Škrtidlo Rýchlo Vytiahnuť Box MOLLE Systém Núdzového Nástroj pre

€30.70 €50.33

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d182772
Značky

1~6PCS Lov Atelokolagénom Puzdro Prípade Taktická Vojenská výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Škrtidlo Rýchlo Vytiahnuť Box MOLLE Systém Núdzového Nástroj pre

Popis:

Komoditné atribút

Názov výrobku; Hemostatickej box

Klasifikácia; úložný box

model; Rýchle vytiahnuť box

textúra materiálu; Vysoko kvalitný nylon

farba

Čierna, piesok, vojenská zelená

Špecifikácie:

【Perfektný Zápas] vyzýva škrtidla prípade je plne kompatibilný so 7. generácie škrtenia alebo staršiu verziu, pás Príloha sa hodí do 2.25" pás.

【Široko Aplikácie] vyzýva škrtidla okno sa používa hlavne na predajni outdoor potrieb, ako keď ste turistika, táborenie, cyklistika, lezenie, horolezectvo, môžete priviesť ju.Mini Portable & Lightweight Design, Ľahko sa prenáša & Store.

【High-Kvalitný Materiál] vyzýva Tourniquets držiteľ sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, a zároveň zabezpečiť, super-robustnej konštrukcie.

【Rýchly Prístup] vyzýva otvorený dizajn škrtidla držiak umožňuje rýchlo nasadiť škrtidla, a zároveň to môže byť bezpečne upevnené v prop er pozíciu za žiadnych okolností, a umožňuje škrtidla byť zadané v priebehu niekoľkých sekúnd, je To naozaj vám poskytuje veľkú pomoc, najmä v krízových situáciách.

【Nastaviteľné] vyzýva polohu inštalácie môžu byť upravené do vhodného výška bude, a to môže byť inštalované vertikálne, horizontálne alebo hore nohami.

Package Zahrnuté:

1*Škrtidlo rýchlo vytiahnuť box

Technické Detaily

Podpora Dropshipping A Veľkoobchod
Druh Lekárničky
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia 2 1 Medic Spinning Pás Taška

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby