Menu


Gril Príslušenstvo 28pcs Platnička Príslušenstvo Profesionálne Príslušenstvo na GRILOVANIE Plochou strechou, Gril Príslušenstvo Nastaviť Gril

€29.38 €75.34

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d163904
Značky

Zvýšiť svoje vnútorné a vonkajšie varenie s našimi nehrdzavejúcej ocele Gril Príslušenstvo.Anti-slip dizajn zabezpečuje jednoduchosť a bezpečnosť v kuchyni, zatiaľ čo prerušenia otvor dizajn poskytuje všestrannosť pre outdoorové varenie.

Špecifikácia:

Názov: Flat Top Gril Príslušenstvo

Materiál: Potraviny-kvalitné prevedenie z Nehrdzavejúcej Ocele

Balenie Zoznam:

1 Sada Platnička Príslušenstvo(Vrátane 1* Dlhé Husté Lopata, 1* Krátke Hustota Lopata, 1* Dlhé Lyžice, 1* Mäso Vidlica, 1* Potraviny Klip, 1* Rezací Nôž, 1* Uhlopriečka Lopata, 2* Kruhové Fryer, 2* Tvare Srdca Vajcia Fryer, 2* strička, 1* Olej Kefa, 2* Korenie Môže, 1* Čistiaca Kefa, 1* Orange Látkové Taška, 10* Háčik)

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multifunkčné Použitie: Užite si vonkajšie alebo vnútorné varenie bez problémov extra nástroje s našimi viacúčelový nastaviť.Tento komplexný súprava zabezpečuje hygienické a úsporné varenie s všetko, čo potrebujete.Ideálne pre grilovanie, vyprážanie, pečenie, a viac: variť s celkovou pohodlie.

2.Široké Uplatnenie: Pozdvihnúť vaše outdoorové varenie hry s náš plochou strechou, gril príslušenstvo, ktoré ponúkajú univerzálne prvky pre všetky príležitosti.Zapôsobiť svojich hostí s odbornou a vynikajúce pokrmy, ako sa vám gril grilovanie potravín v záhradke, ísť camping, alebo variť v interiéri.Ideálne pre rôzne príležitosti a akcie.

3.Odolné Nerezovej Ocele: flat top gril príslušenstvo sú vyrobené z odolného a robustný materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaisťuje vysokú kvalitu a dlhodobý výkon.ABS rukoväte poskytujú pohodlné uchopenie a zabrániť tomu, aby z rúk dostať spálil alebo pošmyknutia pri varení.

4.Ľahké Uchopenie pre Happy Grilovanie: Naše Plochou strechou, Gril Príslušenstvo funkciu user-friendly anti-slip grip, ktorý zabezpečuje pohodlie a prenosnosť.Anti-obarenie funkcia zabezpečí vás a vašich blízkych' bezpečnosť pri grilovaní.Zdieľať vaše šťastné chvíle s rodinou a priateľmi.

5.Jednoduché Organizácie: Naše plochou strechou, gril príslušenstvo mať pozastavenie otvor dizajn, ktorý vám umožňuje pozastaviť ich na háčiky alebo stojany pre jednoduché uskladnenie.Sú dostatočne malé, aby sa zmestili v kuchynské zásuvky alebo skrinku, takže ich môžete vziať so sebou na opekanie, camping, alebo varenie vonku.S našimi odolné a hrdza-odolný nástroje, nikdy nebudete musieť starať.

Technické Detaily

Jednorazové No
Druh Plynový Sporák
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby