Menu


Skladacie Vody Taška s Pitnou Trubice 3L Hydratácia Mechúra Únik Dôkaz Vonkajšie Nástroje Príslušenstvo Hydratácie Pack Turistika Vody Taška

€1.97 €3.52

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d169466
Značky

Popis:

【 Potravinársky materiál] vyzýva - Voda taška vyrobená z vysoko kvalitného TPU, Silikónový materiál, netoxické, bez zápachu, SGS overené a 100% potravinársky, nenechá nežiaducim chuť do vášho nápoja.Je bezpečné piť.

【 Upgrade Únik Dôkaz] vyzýva - Našich vodných nádrží použite vojensko-stupeň dual seal technológie s self-locking konektory, high-flow skus ventily s prepínače a prachu čiapky.Cez tlakové skúšky, kompletný tlak a únik dôkaz.

【 Veľké otvorenie] vyzýva - vodný vak má veľký otvor, ktorý sa dá ľahko naplnený vodou a ľadom.Je to vhodné pre profesionálne čistenie nastaviť vstúpiť do miestnosti, čisté a suché, a podporu zdravia.Veľké vody vačok má kapacitu 3L

【 Trvanlivé Vodu Taška] vyzýva - Táto voda taška znesie teploty od -4 ° F do 122 ° F. môže odolať zmenám teploty v horúce a studené počasie.Má dobrú odolnosť proti opotrebeniu, priehybu odolnosť, odolnosť voči roztrhnutiu a vydrží dlhodobé používanie.

【 Široko používané] vyzýva - Voda tašky sú vhodné pre väčšinu hydratačné batohy a môžu byť použité v rôznych situáciách: turistika, beh, horolezectvo, kempovanie, cyklistika, prechádzky, lyžovanie, atď.To je vonkajší vychytávka pre milovníkov dobrodružstva a perfektný darček na Vianoce/Nový Rok.

Špecifikácie:

Názov produktu: Pitná voda taška

Materiál: PU

Veľkosť: 47x18cm

Kapacita: 3 L

Package Zahrnuté:1x Pitnej vody taška

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Technické Detaily

Názov Značky Hoeaden
Kapacita 12L
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby