Menu


Cestovné Oka Skladovanie Ultralight Taška Vonkajšie Šnúrkou Veci Vrece Kempovanie, Cestovanie Organizátor Turistika Nástroj Príslušenstvo Multi Nástroj

€1.12 €1.60

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d178151
Značky

"Typ produktu: Toto je cestovná oka skladovanie taška s ľahký dizajn, ktorý je ideálny pre vonkajšie aktivity ako napr. kempovanie, turistiku a cestovanie.

Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných oka textílie, tento skladovanie taška je odolná a vydrží nástrahami časté použitie.Má robustné lano pre jednoduché pripevnenie na batoh alebo batožiny.

Dizajn: skladovanie taška funkcie kompaktný a univerzálny dizajn, ktorý môže byť použitý na rôzne účely, vrátane ukladanie oblečenie, obuv a iné predmety.Sieťovina umožňuje ľahko vetranie a rýchle schnutie, takže je ideálny pre vonkajšie použitie.Lano, ktoré zabezpečuje, že taška je bezpečný a ľahko sa prenáša.

Funkčnosť: úložný vak je navrhnuté tak, aby boli praktické a funkčné, takže je potrebné mať príslušenstvo pre každého, kto má outdoorové aktivity.Robustná konštrukcia zabezpečuje, že to vydrží časté používanie, zatiaľ čo jeho ľahký a kompaktný, veľkosť uľahčuje balenie a transport.

Všestrannosť: Tento cestovný oka skladovanie taška nie je obmedzená len na vonkajšie použitie, ale to môže byť tiež použitý pre cestovanie a každodenné použitie.Jeho všestranný dizajn je užitočný doplnok pre každého, kto potrebuje spoľahlivé a ľahko-to-použitie skladovanie tašku.To môže byť použitý pre kempovanie, turistiku, cestovanie, alebo aj v domácnosti alebo v kancelárii."

Technické Detaily

Druh Ostatné
Názov Značky Hoeaden
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby