Menu


Vertikálne Fľaša Sušenie Stojan Na Fľašu Sušenie Postaviť Multifunkčný Filter Stojan S Vyberateľné Odkvapkávacej Ľahko Rozobrať Na

€7.03 €10.04

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d182404
Značky

Udržať vaše dieťa fľaše čisté a suché, s našimi Fľaša Sušenie Rack!Vyrobené zo silného PP, tento stojan je ľahko rozobrať a má vyberateľné odkvapkávacej pre jednoduché čistenie.Jednoducho umyte pohár a visieť dolu hlavou suché sippy poháre bez akýchkoľvek ťažkostí.Rozlúčiť na mokré fliaš a dobrý deň, pre čisté a usporiadané kuchyni!

Špecifikácie:

Názov Produktu: Fľaša Sušenie Rack

Produkt materiál: PP

Hmotnosť výrobku: cca 230 G

Veľkosť produktu: o 25 cm * 13.7 cm * 4.8 cm

Zoznam Produktov:

1*Fľaša Sušenie Rack

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhotrvajúci Výkon: Remeselnícky robustný PP materiál, naša Fľaša Sušenie Stojan poskytuje trvalé použitie bez straty tvar a pevnosť.Jeho ľahký-k-čistý povrch a je opakovane použiteľný dizajn, aby to top pick pre dlhodobé používanie.

2.Jednoduchá Inštalácia: Nastaviť táto Fľaša Stojan na Vlasy v priebehu niekoľkých minút s jeho jednoduchá montáž design.Jeho skladacia stavať umožňuje rýchle ukladanie, takže je múdra voľba pre malé kuchyne a cestovanie.

3.Ľahko sa Čistí: Fľaše na Vlasy Rack má vyberateľné odkvapkávacej, ktorý zbiera prebytočnú vodu a môže byť prázdne ťahom von prípade.To zabraňuje nepriateľsky veci rast a drží vaše fľaše hygienické.

4.Jednoduché Použitie: Naše Vertikálne Fľaša Sušenie Rack zjednodušuje post-čistenie.Po umytí, zavesiť poháre hore nohami pre prirodzené sušenie vzduchu.Nie je potrebné manuálne stieranie alebo priestor-hogging sušenie rack.

5.Všestranné Použitie: Pomocou Fľaše Vody Sušenie Modul, môžete suché viacerých ošetrovateľskej nástroje, ako sippy poháre a bradavky naraz.Udržať každodenné essentials organizované a čistý, a vychutnajte si čistejší dosku.Ideálne pre rodičov s obsadené plány.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby