Menu


Lietajúci Tanier Lietajúce Hračka Spinner Hračka Pre Disk Spustenie Mimo Zábavnej Double Hráč Fidget Lietania Spinner Rodič-Dieťa Interakcie

€15.92 €22.74

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d209065
Značky

To sa môže pochváliť hladké a prevodníky burr-free design a podporuje spoluprácu a hospodársku súťaž medzi hráčmi.S jeho vytiahnite kábel spustenie dizajn, to mobilizuje fyzickej aktivity a ponúka hodiny zábavy pre všetky vekové kategórie.

Produkt štýl:

Žltá (zelená a žltá 2 obedy + 12 lietajúce taniere)

Červená (zelená a červená 2 obedy + 12 lietajúce taniere)

Veľkosť produktu: 13.6x21.8x18.1 cm/5.35x8.58x7.13 palcov

Produkt materiál: ABS

Zoznam Produktov:

Vrhacie x2pcs

Lietajúci tanier x12pcs (náhodné farby)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pevné Odolnosť: Tento lietajúci disk hračka je vytvorený s anti-kolízie kvality na tuhé ABS materiálu, ktorý odoláva nárazu a sú bez otrepov.Zachádza za bezpečnosť a ochranu životného prostredia tým, že je anti-jeseň.

2.Zlepšiť sociálne zručnosti: Pozdvihnúť svoj čas s lietajúci disk hračku, ktorá podporuje dve-osoby, interakcie, sociálne zručnosti rastu a hospodárskej súťaže.Užite si hodiny družstvo zábavu s kamarátmi!

3.Zlepšenie Fyzickej Kondície: Pozdvihnúť svoju rodinu fitness rutinné s našimi lietajúci disk hračka!Zvýšenie hand-eye koordináciou, aktivovať športové schopnosti, a vychutnať zdravé vonkajšie hry.

4.Inovatívne Spustenie Dizajn: Zažite vzrušenie z rýchlej uvádza na trh s vytiahnite kábel spustenie dizajn lietajúci disk hračka.Bez námahy spustenie to pre nekonečné vonkajšie zábavu, bez potreby na montáž alebo na batérie.

5.Vhodný pre Všetky Príležitosti: Skvelé pre deti vo veku 4 až 8 a vyššie, je to skvelé pre dvore zábava, trieda strany, a rodinné podujatia.Mäkké a bezpečné pre použitie v interiéri, aj v obývacej izbe.

Technické Detaily

Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby