Menu


Veverička Ozvučnice Vtáčie Krmítko Stráže Zábal Okolo Dôkaz Usmerňovačov Toku Vonkajšie Závesné Veverička Krídlovky Pre Zavesenie Vtáčie Kŕmidlá

€8.75 €17.51

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d219382
Značky

Chrániť vaše vtáčie kŕmidlá a ochranu životného prostredia s našimi veverička stráže.Vyrobené zo špeciálneho materiálu, neškodné pre vtáky, zabraňuje veveričky a iné malé zvieratá, z lezenie.Žiadne nástroje, ktoré sú potrebné pre jednoduchú inštaláciu.Udržať veveričky na uzde bez poškodenia ich.

Špecifikácia:

Produkt color: red

Produkt materiál: PC

Veľkosť Produktu:

16 palcov

Veľkosť 30*35 cm/11.81*13.78 centimetrov, Hmotnosť 320g

14 palcov

Veľkosť 27*30 cm/10.63*11.81 centimetrov, Váha 280g

Balenie Zoznam:

Veverička ozvučnice*1

Príslušenstvo*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z nezávadných materiálov pre vtáctvo a prírodu, táto veverička ozvučnice podporuje vtákov, kŕmenie.Jej dlhotrvajúcu ochranu vás a vašich operených priateľov si vonku, a používať ho s pokojom mysle.

2.Ochrana Perie: Štít svoje vtáčie potravín a bezpečnosť s našimi veverička ozvučnice.Zabrániť veveričky z lezenie na vtáčie krmítko s jeho inovatívny kopulovité dizajn.Ľahko nainštalovať a nosenie s najviac kŕmidlá.Dať vaše vtáky bezpečný a bezproblémový kŕmenie skúsenosti.

3.Inovatívne Obrany: Táto veverička ozvučnice je jedinečný materiál a dizajn poskytuje bezkonkurenčnú ochranu pre svoje vtáčie kŕmidlá.Jeho nepremokavé a anti-korózne wrap-around štruktúra chráni feeder pól od veveričky, zabezpečenie rokov spoľahlivého používania.

4.Jednoduchá Inštalácia: Užite si pozorovanie vtákov bez obáv zbytočná veveričky s našimi veverička ozvučnice.Fix it ľahko balenie je okolo pól, nie sú potrebné nástroje.Plus, to nebude poškodiť pól.

5.Všeobecné Účel: Táto veverička ozvučnice je účinné nielen v odstrašenie veveričky, myši a jašterice z útočiť svoju vtáčie kŕmidlá, ale tiež zabraňuje iné malé zvieratá, z lezenie po vašom stĺpy alebo stromy.

Technické Detaily

Druh VTÁKY
Funkcia Non-automatické
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby