Menu


U Tvarované Psa Vankúš U Shape Ultra Mäkká Našuchorený Pet Upokojujúci Hračka Pol Šišku Cuddler Pohodlie Cuddler Vankúš Pre Hornej Chrbtice

€4.10 €5.86

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d227564
Značky

Náš pes upokojujúci vankúš je ideálnym riešením pre dobrý spánok a zábavné zároveň poskytuje teplo a pohodlie.Tento vankúš je ľahko čistiteľné, takže je vhodný pre mačky a šteniatka podobne.

Špecifikácia:

Názov: Cat v tvare U vankúš

Vstavaný: Catnip

Hmotnosť: 70g

Materiál: luxusný, bavlna

Veľkosť produktu: o 23x19x7cm/9.06x7.48x2.76 cm

Balenie Zoznam:

Pes upokojujúci vankúš*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené s vysoko-kvalitné pearl bavlneného materiálu a vysokou hustotou výplne, tento pes upokojujúci vankúš poskytuje ideálne pohodlie a relax.Zložitý tvar, jemné textúry, a macaron farba pridať nádych eleganciu a vkus.

2.Charakteristický Tvar U: Dať svoje chlpaté priateľ luxusné spanie skúsenosti s našimi psa upokojujúci vankúš.U dizajn v tvare poskytuje upokojujúci podporu pre svojho maznáčika krku, zatiaľ čo mäkká výplň a catnip poskytnúť zábavu a upokojujúci zážitok.

3.Spánok Výhody: Zlepšiť vaše šteňa odpočinok s naším psom upokojujúci vankúš, ktorý spĺňa ich prirodzenom hrať inštinkty.Priateľské k pokožke zamatový poskytuje teplo, pohodlie a aids spánku.

4.Jednoduché Čistenie: na Rozdiel od iných vankúše, ktoré sa vyžadujú na vzduchu schnúci, môžete jednoducho hodiť v umývačke a používať vlasov minimalizovať zápach a zvieracie chlpy.

5.Úžasné Darček: starajte sa o svoje chlpaté priateľ ideálne pohodlie s týmto psa upokojujúci vankúš, perfektný darček pre zvieratá na špeciálne príležitosti.Mäkké, nadýchané, a stroj umývateľný, je to skvelá voľba pre mačky a šteniatka, ktorí potrebujú nejaké extra maznanie a podporu.

Technické Detaily

Materiál VLÁKNA
Položka Druh Miest
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby