Menu


50ml Psie Ucho Čistejšie Riešenie Psie Ucho Umývanie Dennej Starostlivosti o domáce zvieratá Pre Čistenie Starostlivosti Otic Opláchnite Pre Kontrolu Ucho Zápach V

€5.03 €10.06

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d240524
Značky

Náš pes ušné kvapky sú perfektné riešenie pre všetky vaše chlpaté priateľa ušné problémy.S veľkou vzorec, rozpúšťa a odstraňuje nadmerné ušného mazu, zatiaľ čo starostlivosť o vaše zvieratko uši.Pomáha zmierniť uchu problémy spôsobené výrastkami, usadeniny a svrbenie.Jednoduché použitie, náš kvapky sú najlepší spôsob, ako sa starať o vášho miláčika uši.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Pet Ucho Umývanie

Čistý obsah: 50 ml

Čas použiteľnosti: 3 roky

Rozsah použitia: univerzálny pre mačky a psy

Hlavné zložky: deionizovanej vody, boric kyseliny, mentol, propylénglykol, atď.

Balenie Zoznam:

Pet ucho umývanie*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysvetliť, Ušné Problémy: Dať svoje chlpaté priateľmi čisté a zdravé ucho s naše Psie Ucho Cleaner.Náš silný vzorec efektívne rozpúšťa a odstraňuje nečistoty, vlhkosť, a vosk elektrinou, prevencia mikrobiálneho rastu a zníženie rizika ušné problémy.Užite si pokoj, ktorý prichádza s zachovaní ich ušné hygienu s ľahkosťou a istotou.

2.Výkonné Čistenie: Odstránenie zápachu, zmäkčenie keratínu, a rozpúšťanie ušného mazu, naše psie ucho čistič zaručuje čisté, zdravé uši pre vášho chlpaté priateľ.Rozlúčte sa s podráždenie, dobrý deň, pre svieži uši s našimi bezpečný a ľahký-k-používať ucho-čistiaci roztok.

3.Jemné Zloženie: pomocou naše psie ucho čistič s miernou a non-dráždi vzorca, môžete deodorize, čistenie, opravu a starostlivosť o vášho domáceho maznáčika uši.To opraví poškodené sliznice zvukovodu a zabraňuje ucho, zápaly, vedenie vaše chlpaté priateľa ucho kanály jasné a zdravé.

4.Vhodné Použitie: Uchu čistenie je jednoduché!Jemne utrite zvukovodu s vatový tampón navlhčený s našimi earwash riešenie.Čistenie vonkajšieho ucha stenu a pokles 3-5 kvapiek roztoku do kanála.Jemne vmasírujte koreni ucha a drip earwash pre kompletné čistenie.

5.Zdravé Vzorca: Bezpečne a efektívne zbaviť svojho chlpaté priateľ ušné problémy spôsobené výrastkami, usadeniny a svrbenie.Naše vedecky vyvinutý ucho cleaner je riešenie na zabezpečenie svojho maznáčika uši zostávajú zdravé a pohodlné.

Technické Detaily

Položka Druh Náhrdelník
Materiál Polyester
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby