Menu


Cat Scratch Pad s Vysokou Hustotou Odolné Miska v tvare Mačky Scratcher Mačka Nábytok Poškriabaniu Podložky Pre použitie doma Mačky Spiacu Mačku

€4.15 €11.21

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d222717
Značky

Dať vaše mačka pohodlné a odolné poškriabaniu doska, ktorá zodpovedá jeho krčnej chrbtice a pomáha to zvýšiť svoje pazúry.Táto doska sa môže niesť váhu dospelého človeka a trvá dlhý čas.Šetrí priestor, ak ho zavesiť na stenu alebo dvere.

Špecifikácia:

Názov produktu: cat scratch rada

Materiál: vlnitého papiera

Malé rozmery: 35*35*8 cm/13.78*13.78*3.15 v

Veľkosť: 40*40*9 cm/15.75*15.75*3.54 v

balenie zoznam:

Kartónové Mačka Scratcher * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie mačacie šťastie: S týmto mačka škrabe rada, vaša mačka sa môže tešiť poškriabaniu a hrá na mäkký a trvanlivý povrch, ktorý sa hodí mačacie krčnej chrbtice a má hladké hrany.

2.Dlhodobé využívanie: Vyrobené z vysoko kvalitnej vlnitý papier materiál, táto mačka škrabe rada je vodotesný a odolný.To je mäkký, dostatočne chrániť svoje mačacie pazúry a nábytok pred poškodením.

3.Silné a útulné mačka posteľ: Pribrala a šifrované vlnitého papiera je tajomstvo tejto mačka škrabe rady, pevnosť a trvanlivosť.To môže odolať hmotnosť dospelého a udržať svoj tvar a stabilitu.Toto je pevné lôžko, že vaša mačka bude páčiť. (178 znakov)

4.Škrabanie rada, že zostane stabilný: Táto doska má spevnený podvozok a odolný a robustný dizajn.To nebude zamietnuté vaša mačka je vyvádzanie.Vaša mačka bude láska k formovaniu jeho pazúry na palube a hrať a spánok na neho s dôverou.

5.Široké Využitie: Táto mačka škrabe board funkcie loptu hračka a pierko, hračku, ktorá môže prilákať vaša mačka pozornosť a podnecovali jeho lovecké inštinkty.Vaša mačka bude milovať poškriabaniu, hrať, a zvyšok na tomto fóre.Je vhodný aj pre psov a iné domáce zvieratá, ktorých baví hrať sa s hračkami.

Technické Detaily

Druh mačky
Pôvod Kontinentálna Čína
Hračky Typ Tunely
Je To Inteligentné Zariadenie no
Materiál nylon

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby