Menu


Pet Oka Tote Dopravcu Priedušný Oka Tote Cestovné Tote Taška Pre Psov & Mačky Vonkajšie Prenosné Pet Dopravca Cestovná Taška Oka

€10.04 €18.26

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d229435
Značky

Naše Pet Dopravcu pre Mačky a Psy poskytuje veľkú odolnosť a znižuje účtovnú záťaž.Pohodlné domáce zvieratá rôznych veľkostí, je ideálny pre každodenné použitie.Dať vaše chlpaté priateľ komfortnú a bezpečnú jazdu!

Parametre výrobku:

Názov produktu: Prenosné pet prenosné pletivo vaku

Produkt materiál: Polymér oka + sandwich mesh

Produkt farba: červená zelená/šedá červená

Veľkosť produktu: dĺžka 50 cm/19.7 v*šírka 20 cm/7.87 v*výška 19.5 cm/7.67 v, otváranie 16 cm/6.3 v

Hmotnosť výrobku: 260 g

Balenie Zoznam:

1* Pet Oka Tote Carrie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Silné a Odolné: Náš internetový dopravca sa môže pochváliť veľkú životnosť vďaka použitiu vysoko kvalitnej tkaniny, ktorá je trhať a odolný proti opotrebeniu, zabezpečenie nie je ľahko poškodiť.

2.Ramenné Pohodlie Pet Tote: S našou soft-stranný dopravca, preprava svoje chlpaté priateľ je bez námahy.Určené pre ramenný vykonávať, pomáha znižovať napätie a šetrí vašu energiu.Kompaktné riešenie, ktoré je ľahko záhyby a obchodoch, keď nie v použitie.

3.Skvelé Vetranie: Priedušná textílie a pletivo vaku dizajn umožňujú dobre udržiavané prúdenie vzduchu vo vnútri nosiča, vedenie vášho domáceho maznáčika pohodlne a uvoľnene.

4.Všestranný: Poskytuje veľké veľkosti asi 50*20*19.5 cm/19.69*7.87*7.68 palcov a otvorenie okolo 16 cm/6,3 cm, táto pet soft-stranný dopravcu je ideálny pre domáce zvieratá všetkých veľkostí a plemien.

5.Ideálne Pohodlie: Dopriať pohodlie všestranná multifunkčná taška, ktorá sa dá použiť ako cestovné pet nosič, vonkajší plážová taška, alebo dennej nákupní taška.Hrajú priestranný interiér, priedušná oka okno, a robustný zips, svoje chlpaté priateľ bude užite si maximálne pohodlie a bez námahy dopravy v akejkoľvek situácii.

Technické Detaily

Uzavretie Typ Tlačidlo
Položka Druh Nosiče Bicyklov
Materiál VLÁKNA
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby