Menu


Pet Boot Snehu Topánky Non-Slip Nepremokavé Priedušné, Odolné Vonkajšie Psa Botičky Pohodlné Ochranné Šteňa

€8.63 €12.33

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d223751
Značky

Naše anti-stratil dizajn účinne zabraňuje topánky od pádu vášho psa labky.Ľahko sa nasadzuje a vzlet, náš produkt je široko uplatniteľná a ideálny pre malé a stredné psy.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Pes Topánky Legíny

Materiál: polyester, bavlna

Farba: Čierna

Veľkosť produktu: ako na obrázku)

Hmotnosť výrobku: S: 143 gramov, M: 168g, L: 185 g

Balenie Zoznam:

Pes podväzkové topánky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Zabezpečiť vaše šteňa je bezpečnosť počas prechádzky s naším psom podväzkové topánky.Vyrobené z odolného, ultra-soft polyester, bavlna, chránia labky z špicaté predmety.

2.Pohodlné Topánky: Náš pes podväzkové topánky poskytujú bezpečné fit s jednoduché nastavenie popruhov.Nastaviteľné popruhy umožňujú zabezpečiť, aby topánky sú bezpečne upevnené a nebude odpadávať.Tieto topánky poskytujú výnimočné packa ochrany a sú ľahké na nosenie.

3.Plnú Ochranu: Chrániť svoje chlpaté priateľa zo studenej koncepty, zranenia, a nečistoty s týmito psa podväzkové topánky.Easy-to-use, back-to-back dizajn zápasy svojho maznáčika prirodzený tvar nohy pre maximálne pokrytie a pohodlný fit.

4.Anti-Stratil Istotu: S elastické golier konektor, ktorý sa pripája na chrbte, náš pes podväzkové topánky zaručiť bezpečné nosenie, ktorý nebude stratená.Dať vaše chlpaté priateľ ochranu, akú si zaslúži, starať-free.

5.Všestranné Použitie v: Navrhnutý s nastaviteľné elastické popruhy, náš pes podväzkové topánky môžu byť ľahko upravená tak, aby sa zmestili vaše chlpaté priateľ výška a hmotnosť.Tento nastaviteľné fit ich robí vhodné pre väčšinu malých a stredných psov, čo je ideálne pre každú príležitosť.

Technické Detaily

Materiál Vlna
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby