Menu


Záhradné Svetlo Vtáčie Krmítko 6-8 Hodín, Automatické Energeticky Úsporné LED Svetlá multifunkčné Plastové Slnečné Univerzálny

€4.13 €7.51

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d225956
Značky

Funkcie:

*Solar-powered Vtáčie Krmítko a Záhradné Svetlo: Tento všestranný vtáčie krmítko poskytuje nielen kŕmenie stanica pre vonkajšie vtáctvo, ale funguje aj ako solárny záhrady, slnečnice svetlo v noci.Vysoko transparentné trubice funkcie multi-farebné jasné LED svetlá, osvetlenie vašej záhrady alebo na záhrade krásne.

*Energeticky úsporné a šetrné k Životnému Prostrediu: je Vybavený vysoko účinných solárnych panelov, tento vták feeder automaticky nabije počas dňa a LED svetlo sa automaticky rozsvieti, na noc.S plnou denné starosti, svetlo môže trvať 6-8 hodín, šetrenie energie a zníženie vplyvu na životné prostredie.

*Jednoduché Použitie a Čistenie: Montáž je jednoduchá, sa solárny panel zase na spodnej prepínač.Tento vták feeder môžu byť zavesené na stenu, vložené do zeme, alebo umiestniť na rovný povrch, poskytuje flexibilitu v záhrade umiestnenie.Čistenie je tiež vhodné, zabezpečuje bezproblémovú údržbu.

*Odolná Konštrukcia: Vyrobené z vysoko kvalitnej PP materiál, tento vták feeder je robustný a odolný.Je navrhnutý tak, aby vydržali rôznych poveternostných podmienkach, vrátane dažďom a priamym slnečným žiarením.Okrem toho, povrch sa ľahko čistí, zabezpečenie dlhodobé funkčnosť.

*Ideálny Darček: Kombinuje funkčnosť a dekorácie, tento solar vtáčie krmítko robí ideálny darček.Vhodné pre príležitosti, ako sú výročia, Deň otcov, , narodeniny, a rôznych strán, ideálne je Vybrať pre priateľov a blízkych.

Špecifikácie:

*Názov Produktu: Vták Feeder

*Materiál:plast

*Veľkosť:ako je znázornené

*Farba: ako je znázornené

*Obutie:Nie

*Počet Kusov:1

Obsah Balenia:

1* Vtáčie Krmítko

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Technické Detaily

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby