Menu


Akvárium CO2 Indikátor Riešenie 15ml akvárium Dlhodobé Monitorovanie priehľadné akvárium co2 kit (Používané s Drop Checker)

€2.69 €7.08

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d232949
Značky

Akvárium CO2 Indikátor Riešenie 15ml akvárium Dlhodobé Monitorovanie priehľadné akvárium co2 kit (Používané s Drop Checker)

Odrážky: 1.Jednoduché Použitie: Nie je potrebné sa obávať vodné pomery.Naše Vodné CO2 Drop Checker Riešenie je pohodlné a bezproblémové vzorec, ktorý vám ušetrí čas.Stačí vyplniť tento drop checker s riešením a umiestnite ho vo vašom akváriu na monitor CO2 úrovniach.Žiadne ďalšie hádanie alebo výpočty potrebné – je to bez námahy.

2.Praktický a Efektívny: je vhodnejšie zvoliť ľahký a prenosný oxidu uhličitého monitorovanie ak potrebujete monitor CO2 úrovne na rôznych miestach.Naše Vodné Co2 Drop Checker Riešením je kompaktný a ľahko sa prenáša vo vrecku alebo batohu.

3.Odolný Výkon: To CO2 drop checker riešenie je vyrobené z vysokokvalitného skla, ktoré zaručuje stabilné výsledky testu a trvá dlhý čas.Žiadne ďalšie hádanie, alebo obáv.

4.Bez námahy Príloha: prísavkou dizajn umožňuje pripojiť tento drop checker riešenie akvárium na stenu bez obáv rast rias alebo vody rušenie.

5.Bez námahy: Skontrolujte, dozerajú na vaše akvárium je co2 na úrovni Vodné Co2 Drop Checker Riešenie.Jeho jednoduchý displej má jasné farby indikátor, ktorý ukazuje zelená pre normálnu a žltá pre príliš veľa co2. Keď riešenie je modré, znamená to, nižšie co2 úrovni.

Ľahko sledovať vaše akvárium je CO2 úrovne s našimi Vodné Co2 Drop Checker Riešenie.Len fix it na nádrži, steny a vychutnajte si jednoduché zobrazenie.S odolná konštrukcia a stabilné výsledky testu, je vhodnejšie zvoliť tento ľahký a prenosný oxidu uhličitého monitor.Používanie priamo a získať presné čítania každý čas.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 14x7.8x3.8 cm|5.51x3.07x1.49 centimetrov

Materiál: sklo

Štýl: hudobné poznámka/drop-tvarované/hák-tvarované/hák-tvarované/krištáľová guľa

Balenie zoznam:

Oxid uhličitý monitor x1

Skúšanie riešenie x1

Technické Detaily

Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby