Menu


Vianočné Malý Mačací Kostým Malý Pes Santa Klobúk S Šatku Kitty Vianočné Oblečenie Pet Santa Claus Nastaviť Pre Mačiatko, Šteňa

€1.63 €5.41

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d227937
Značky

Naše Vianoce pet kuracie klobúk šátek je ideálny pre malé zvieratá, a so schopnosťou zmeniť veľkosť podľa svojho maznáčika situácii, môžete zabezpečiť pohodlné nosenie.Naša šatka je tiež široko používané a môžete zdieľať s priateľmi a členmi rodiny, ktorí majú malé domáce zvieratá.

Špecifikácia:

Názov: Santa klobúk

Farby: 1, 2, 3, 4

Veľkosť Produktu:

Šátek 2*30 cm/0.79*11.81 palcov

Vianočné hat 7*11 cm/2.76*4.33 palcov

Hmotnosť: 50g

Balenie Zoznam:

Pet Santa klobúk s šatku*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vianočné Tému: Dať svoje chlpaté priateľ zábavný a slávnostný človeka s našimi pet Santa klobúk a šatku.Elegantné a módne návrhy v klasických Vianočných farieb pridať radostnú atmosféru vášho domova, aby vaše zvieratko vyzerať nádherné a pripravené na prázdniny.

2.Vhodné Fit: Priniesť niektoré slávnostné fandiť na svojho maznáčika šatník s perfektným-veľké pet Santa klobúk a šatku nastaviť.Vyrobené z mäkkej a pohodlný textílie, nastaviteľné chin popruh zaisťuje bezpečné uchytenie pre malé psy a mačky.

3.Zadarmo Úprava: Nechajte svoje chlpaté priateľ zdieľať ducha Vianoce s týmto pet-friendly Santa klobúk a šatku set!Vybavené nastaviteľnými funkciami, môžete jednoducho zmeniť veľkosť klobúk a šatku na nosenie svojej hlave, krku, a kožušiny hrúbky.

4.Pre Väčšinu Príležitostiach: Dopriať svoje chlpaté spoločník s touto očarujúce pet Santa klobúk s šatku.Vhodný pri rôznych príležitostiach ako sú Vianoce nosenie, festivaly a rodinných stretnutí, príslušenstvo je potrebné mať pre vytvorenie šťastný a atraktívne atmosféru v každej oslave alebo na denné nosenie.

5.Premyslené Darček: Pozdvihnúť svojho chlpatého priateľa slávnostný vzhľad s náš internetový Santa Klobúk s Šatku.Zachytiť nezabudnuteľné Vianočné fotografie a pridajte zábavu dotyk na dovolenku strany.Ideálne ako ideálny darček, zdieľať s rodinou a priateľmi, ktorí tiež majú malé domáce zvieratá.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby