Menu


Králik Seno Feeder Seno, Tráva Skladovanie Taška Chinchillas Holandský Kŕmenie Ošípaných Organizátor Vytlačené Feeder Seno, Krmivo Pre Králika Malé Domáce Zviera

€8.35 €16.69

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d230432
Značky

Odrážky:

1.Odolný Materiál: Vyrobené z nosenie-odolný 600D Oxford materiál, tento seno feeder zabraňuje seno dostali mokré alebo špinavé.Je tiež ľahké čistenie a údržbu, zabezpečenie, zdravie a sviežosť vášho maznáčika potravín.

2.Jemné Šitie: S opatrní, šitie a zošívanie, náš seno feeder je trvalé a nie je ľahké zlomiť alebo vypnúť niť.Zabezpečuje pevné a dlhodobé použitie pre domácich miláčikov.

3.Veľká Kapacita: Tento seno feeder môže ubytovať dostatok sena stretnúť dennej potreby vaše malé zvieratá, znižuje problémy časté výmeny a šetrí váš čas a energiu.

4.Kovová Konštrukcia Rámu: S malé otvory v spodnej časti úst vrecka, to seno feeder môže vypúšťanie prebytočný prach a nečistoty a zároveň udržať vaku, otvor pre jednoduché seno prístup.Kovový rám zaručuje dlhú životnosť a stabilitu.

5.Rozsah použitia: Či už budete mať morčatá, škrečky, zajace, chinchillas alebo iné malé zvieratá, to seno feeder je pre nich vhodná.Môže obsahovať dostatok sena pre domácich miláčikov tešiť a zníženie množstva odpadu.

Popis:

Udržať vaše králiky, škrečky a iné drobné domáce zvieratá zdravé a spokojní s týmto antipollution sena alebo rack.Je vyrobená z odolného Oxford, že nie je ľahké zlomiť alebo vypnúť niť.To má veľkú kapacitu na dostatok sena pre vašich domácich miláčikov.Je tiež ľahké dať a vziať si na seno s otvorený dizajn.Vaše zvieratá budú milovať túto sena alebo rack.

Špecifikácie:

1.Názov produktu: Tlačené králik seno taška

2.Textílie: 600D Oxford

3. Veľkosť: 7x10x22cm/2.75*3.94*8.66 v

4.Farba: Šedá Secret Garden

Zoznam Produktov:

Králik Feeder*1

Technické Detaily

Číslo Modelu králik feeder
Materiál Textílie
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby