Menu


Domáce Dodávky 120ml Univerzálne domáce Zvieratá Nájsť Nepríjemné Školenia Sprej Spoľahlivé Odpudzujúce Pee Sprej Bezpečné Zložky Pre Psa

€0.75 €1.92

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d237254
Značky

Udržiavať čistotu vášho domova a váš nábytok neporušené s našimi č žuť sprej pre psov.Z prírodných rastlinných olejov, je to bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, aby im od žuvanie a poškriabaniu.Vhodné pre široký rozsah aplikácií, chráni svoje veci bez prieniku škodlivých látok.

Špecifikácia:

Názov produktu: Pet školenia sprej

Netto obsahom: 120ml

Funkcie produktu: Zabráňte domáce zvieratá do obmedzených oblastiach, ochranu nábytku alebo zariadenia používané v interiéri a exteriéri, a udržiavať bezpečné domáce zvieratá

Platné domáce zvieratá: mačky, psov a iné domáce zvieratá

Kroky pre použitie

1. Odstráni škvrny a pachy doľava o domáce zvieratá v oblasti

2. Sprej na oblasti, kde sa vaše zvieratko robí problémy alebo ak chcete zostať preč.Po vôňa mizne, prosím, sprej znova.

3. Trvajte na spoluprácu s blokovaním činnosti a heslá, a odmeniť či potrestať podľa výkonnosti, kým zlé návyky sa zmenili a už vstúpiť na zakázané územie.

Balenie Zoznam:

Výcvik psa sprej corrector*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hygienické Domov: Zabezpečiť čisté a hygienické domácnosti s našimi výcvik psa sprej corrector.Nechcete, aby vaše plyšový kamarát z močenie v nechcené oblasti a užite si neporiadok bez domova.Vlak váš pes účinne a bezpečne.

2.Dlhotrvajúce Riešenie: Hľadáme riešenie, aby vlak váš chlpaté priateľom?Náš výcvik psa sprej corrector obsahuje prírodné rastlinné oleje, ktoré emitujú pachy odstrašenie domáce zvieratá od nežiaduceho správania.Jeho dlhotrvajúci účinok a bezpečné ingrediencie sú ideálnym riešením.

3.Jednoduché Použitie: Odraziť svojho psa z zakázaných oblastí s našimi ľahký-k-použitie školenia sprej corrector.Dobrý spôsob, ako udržať ich od nábytok, obuv, rastliny, a viac bez obáv z ďalších krokov.Dať vaše chlpaté priateľ jasné posolstvo.

4.Eco-Bezpečné Riešenie: Vlak váš pes bez obáv z poškodenia životného prostredia alebo sami.Náš výcvik psa sprej corrector funkcie inovatívne ekologické vzorec, ktorý má bezpečné a účinné oprava nežiaduceho správania.

5.Široko Používané: Bezpečne a ľudsky udržať nechcené mačky od vášho majetku pomocou tejto výcvik psa sprej.Vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie v rôznych prostrediach, efektívne ju odrádza mačky od vstupu do vašej záhrady, nábytok, a vozidlá a zároveň zabezpečiť bezpečnosť pre oboch psov a mačky.

Technické Detaily

Položka Druh Repelenty
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby