Menu


Ryby, Rastliny 10Pcs Realistické Vodné Rastliny Akvárium Trávy S Keramickou Base akvárium Dekorácie Pre Ryby, Krevety Oddeľovača, Pustovník

€5.90 €11.79

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d239418
Značky

Naše akvarijné rastliny sú navrhnuté tak, aby imitovalo prírodných vodných rastlín, tvar, dáva svoj tank realistický a krásny vzhľad.Sú vyrobené z vysoko kvalitnej TPC a keramické, tak nevedia plávať ľahko a zostať na mieste.Sú vhodné pre slanej alebo sladkej vody, a ľahko sa udržiavajú.Nemusíte sa obávať, prerezávanie, zalievanie, alebo hnojív.Sú tiež bezpečné a neškodné pre vaše domáce zvieratá, ako jašterice, chameleons, ryby, korytnačky, a pod.

Špecifikácia:

Názov produktu: Akvarijné Rastliny

Produkt materiál: TPC+keramické

Veľkosť produktu: 21 cm

Produkt farba: zelená alebo fialová alebo ružová

Platné: Vhodné pre akvárium

Funkcia: dekorácie

Návod na použitie: vodné rastliny môžu byť redukované a deformovaný počas balenie procese, ktorý môže byť obnovený namáčanie v 70-80°C vody.

Zoznam Produktov:

10* Akvarijné Rastliny

Poznámky:

Nevystavujte slnku, nie dať teplotu vyššiu ako 65°C.

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Realistických a Krásne: Tieto Akvarijné Rastliny vyzerať realisticky a majú vodné elektrárne tvar, ktorý robí vaše ryby cítiť ako doma.Pohybujú sa s vlnami a prinášajú krásu a život do vášho akvária.

2.Ťažké a Silné Base: Tieto Ryby pre Akvarijné Rastliny majú silný a ťažký na keramickej báze, ktorý drží ich stabilný a bráni im plávajúce ľahko.

3.TPC Materiál: Tieto Ryby Nádrži Rastliny sú vyrobené z TPC materiál, ktorý je mäkký a vysoko kvalitné.Sú vhodné pre slanej alebo sladkej vody a vydrží ryby hmyzom a vodné prúdy.Nezapríčiňujú riasy problémy.

4.Jednoduché Starať o: Tieto Rastliny pre akvárium je veľmi jednoduché udržať zdravé a čisté.Môžete ich vypláchnite so sprchovacím kútom hlavy alebo ich utrite s riasy odstránenie podložky.Nevyžadujú žiadny orezávanie a môžu udržiavať svoju krásu na dlhú dobu.

5.Široko Používané: Tieto Ryby, Rastliny môžu napodobňovať prirodzené biotopy rôznych druhov zvierat, ako sú ryby, korytnačky, jašterice, chameleons, atď.Môžu sa prispôsobiť rôznym situáciám, napríklad akvária, ryby nádrže, plaz terária, atď.

Technické Detaily

Druh ryby
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál umelé rastliny
Číslo Modelu akvarijné rastliny
Vodné Dekorácie Typ Rastliny

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby