Menu


Prenosné ochrany Osobných údajov Sprcha Wc Camping Pop-Up Stan Kamufláž a UV Funkcia Vonkajšie Obliekanie Stan fotografie Stan

€41.21 €82.42

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d23960
Značky
ochrana osobných údajov sprcha wc

Prenosné ochrany Osobných údajov Sprcha Wc Camping Pop-Up Stan Kamufláž a UV Funkcia Vonkajšie Obliekanie Stan fotografie Stan

Pop-Up Sprcha Stan: šatni ochrany osobných údajov stan je možné sklopiť v priebehu niekoľkých sekúnd č zhromaždenia nevyžaduje.Ultra-ľahká konštrukcia uľahčuje dopravu s cene taška.Nastavenie a rozobrať je jednoduchá a rýchla, nie je potrebné náradie, pohodlné a rýchle.

IDEÁLNY PODROBNOSTI: ôk top je navrhnutý pre lepšie vetranie, vedenie interiér v pohode.To má dva popruhy na zabezpečenie sprcha hlavy.Strechy s dvojitým zipsom windows pre osvetlenie, vetranie alebo sprchy. 1 oblečenie riadku pre zavesenie mokré oblečenie alebo uteráky Vnútorné vrecko na mobil a drobnosti.Dvojité zips a veľké dvere, dizajn, rozšíriť zorné pole, ľahký vstup a výstup.Floorless design drží sprcha stan čisté.

PRÍSLUŠENSTVO: Jeden stany sú 120 x Š 120 x H 190 cm, a dvojité stany sú 150 x 150 W x H 190 cm, poskytuje priestranný interiér prístrešok, ktorý môže pohodlne ubytovať vysoký osoba, bez toho aby sa dotkli tvoje hlavu.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE: Prenosné ochrany osobných údajov stany sú ideálne pre použitie ako vonkajšia toalety, sprcha stan šatne/šatne, camping/rybárske prístrešky.To je perfektné útočisko pre otvorené polia, pláže, lesy, cestovanie, hry, strany, výkon udalosti.Uzavretý dizajn strechy zabezpečuje súkromie.

Technické Detaily

Typu Budovy Rýchle Automatické Otváranie
Počet Používateľov dve
Pól Materiál Žehlička
Druh 1 - 2 Osoby Stan
Štruktúra jednospálňové
Textílie Polyester
Vrstvy Dvojité
Číslo Modelu Sprcha Stan
Štýl Vonku
Názov Značky Zosvetliť Až
Sezóna Štyri sezóny Stan
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby