Menu


Outdoor Camping Ohňovzdorné Handričkou Safty Pad Piknikový Gril ohňovzdorný Ochranný Mat Silikónom Potiahnuté Ohňovzdorné Gril Mat BBQ

€13.11 €18.73

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d26171
Značky

Odrážky:

1.Chrániť váš balíček od požiaru: Toto ohnisko pad palube chránič funkcie obojstranné silikónový náter a drevnej štiepky požiarnej ochrany, ktorý vydrží až 550C vysokej teplote a vyhýbať sa akémukoľvek ohrozeniu bezpečnosti spôsobené uhlie ohňa na vašej terase alebo terasu.

2.Užitočné a jednoduché: Tento ohnisko pad palube protector nie je len oheň mat.To tiež funguje ako palivové drevo taška.Má rohu pracky dizajn, ktorý udržuje uhlíka popol z úteku a montáž uši na oboch stranách, ktoré umožňujú jednoduché premiestňovanie a odkladanie.

3.Šesťhranné Dizajn: Tento ohnisko pad palube chránič má jedinečné šesťhranný tvar, ktorý pekne zábaly okolo ohnisko a poskytuje veľkú plochu ochrany.To tiež umožňuje, aby sa viac racionálne využívanie priestoru a vytvoriť príjemnú atmosféru.Na olepovanie zabraňuje pad z rozstrapkaniu a dodáva odolnosť.

4.Pohodlné a skladací: Toto ohnisko podložka je ľahko vziať kamkoľvek a dopravy v aute, vďaka jeho ľahký a sklopný dizajn a ľahké materiály.Má aj úložný vak, ktorý ju vedie, bezpečný a čistý, keď nie v použitie.

5.Ľahké náradie: Prach a olejové škvrny sú žiadne zápas pre tento ohnisko pad palube protector.Má čierny silikónový náter, ktorý umožňuje čistú to s ľahkosťou.Stačí použiť vlhkú handričku a je pripravený byť znovu použité.

Toto ohnisko pad palube chránič je potrebné mať príslušenstvo pre vaše vonkajšie ohnisko.To môže chrániť váš balíček, terasa, trávnik, alebo iný povrch pred poškodením spôsobeným vysokým teplotám.Je vyrobená z odolného a oheň-odolný materiál.Je tiež ľahké sa pohybovať a obchod, v ktorom môžete zarobiť viac racionálne využitie priestoru.Môžete vziať kamkoľvek s ľahkosťou, či si chcete užiť príjemný oheň v záhradke, náramku, pláž, alebo do parku.To je znovu použiteľný a ľahko sa čistí, takže je veľkú hodnotu za peniaze.

Špecifikácia:

Názov: Ohnisko Ohňovzdorné Mat

Tvar: hexagonálne

Veľkosť: Veľké: (cca.)104*92 cm/40.94*36.22 palcov; Malé: (cca.)64*57cm/25.2*22.44 palcov

Hmotnosť: Veľké: 490g; Malé: 220g

Materiál: obojstranné silikónové

Farba: Čierna

Zoznam Balíkov:

Ohnisko Ohňovzdorné Mat *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Technické Detaily

Materiál Oxford, obojstranné silikónové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby